Direct naar het menu of de content.

Winkelruimte Nijmegen

 • Winkelruimte, in Nijmegen

Omschrijving

In het hart van het winkelgebied in Nijmegen hebben we een mooi en licht winkelpand beschikbaar. De ideale plek om uw winkel te openen! De winkel is 200 m2 groot, is zeer goed onderhouden en biedt vele mogelijkheden voor u als ondernemer. De Molenpoort passage is een populaire en drukbezochte plek voor het winkelend publiek in Nijmegen en biedt meer dan 55 winkels onder één dak. De passage is zeer toegankelijk via het parkeerdak, de lift en roltrappen. Een prachtige en gezellige plek voor het winkelend publiek. Vinden uw bezoeker u hier binnenkort ook?

Meer woningen bekijken? Klik hier!

Heb je wel een account? Log dan in

Veel gestelde vragen

 • Hoe kan ik me inschrijven bij Ad Hoc?

  Via deze website kun je je binnen een kwartiertje bij Ad Hoc inschrijven voor een woon- of werkruimte - mits je voorgedragen wordt (dit geldt alleen voor een woonruimte) door een huidige Ad Hoc-gebruiker.

  Vul het gehele aanmeldformulier in en zorg dat degene die je voordraagt jouw aanmelding per e-mail goedkeurt. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

  Voor een beperkt aantal panden, de zogenaamde "Open Inschrijvingen", kun je overigens ook reageren zonder voorgedragen te zijn door een huidige gebruiker. Deze panden staan tussen ons huidige aanbod.
 • Wat zijn open inschrijvingen?

  Ad Hoc werkt met een voordrachtsysteem. Dat betekent dat je normaal gesproken door een huidige Ad Hoc-gebruiker voorgedragen moet worden. Valt een pand echter onder "open inschrijving", dan hoef je niet voorgedragen te zijn en kun je direct op dit pand reageren.

  Iedereen kan dus op dit beperkte aanbod van woon- en werkruimtes met open inschrijving reageren!
 • Hoeveel kost aanmelden bij Ad Hoc?

  Wonen:
  Aanmelden bij Ad Hoc kost eenmalig 25 euro. Dit bedrag geldt voor één van de twee woonvormen die we aanbieden: anti-kraak wonen of tijdelijk huren. Voor beide woonvormen hebben we verschillende panden in ons aanbod. Wil je voor beide woonvormen tegelijk kunnen reageren, dan kost je dit eenmalig 35 euro inschrijfgeld. Met deze upgrade van je account bespaar je dus 15 euro en kun je op veel meer panden reageren!

  Werken:
  Aanmelden bij Ad Hoc kost eenmalig 25 euro.
 • Wat is het verschil tussen anti-kraak en tijdelijk huren?

  Anti-kraak wonen betekent wonen tegen extra lage lasten in unieke panden door heel Nederland. Bij deze woonvorm moet je wel rekening houden met een korte opzegtermijn, waardoor het kan voorkomen dat je na een opzegging op korte termijn moet kunnen verhuizen.

  Tijdelijk huren biedt meer zekerheid door de vaste periodes waarin je je woning tijdelijk huurt, maar kost ook wat meer per maand.

  Kijk voor de specifieke verschillen tussen beide producten op onze productpagina's onder "Woonruimte", te vinden bovenaan deze pagina.
 • Hoe kan ik reageren op panden?

  Door in te loggen op onze site, krijg je de mogelijkheid om te reageren op panden in ons actuele aanbod. Je kunt alleen inloggen als je een Ad Hoc-account hebt en dus ingeschreven bent bij Ad Hoc.

  Op de detailpagina van een pand kun je aan de rechterzijde op reageren klikken. Nadat je je actie hebt bevestigd, wordt jouw interesse aan ons doorgegeven.

  Zodra wij genoeg reacties hebben ontvangen of de termijn voor reageren verstreken is, selecteren wij de kandidaten voor de woon-of werkruimte. Hiervan krijg je van ons per e-mail bericht.

  Je kunt op maximaal drie panden tegelijk reageren. Heb je al op drie panden gereageerd en wil je op een ander pand reageren, dan kun je je eerdere interesse weer annuleren vanuit die specifieke pandpagina.
 • Ik heb gereageerd op een pand. Wanneer krijg ik reactie?

  Wanneer je je interesse hebt doorgegeven voor een bepaald pand, worden je gegevens naar ons doorgestuurd.

  Zodra we genoeg reacties hebben ontvangen of de termijn voor reageren verstreken is, selecteren we één of meerdere mensen.

  Uiteindelijk ontvangt iedereen van ons reactie per e-mail - ook als je niet voor dit pand geselecteerd bent. Het heeft dus geen zin om contact met ons op te nemen om de status van de selectie op te vragen.

  Mocht je voor dit pand helaas niet geselecteerd zijn, dan kun je natuurlijk altijd weer op nieuwe panden reageren via onze site.
 • Ik ben niet voorgedragen. Kan ik toch Ad Hoc wonen of werken?

  Ad Hoc werkt met een voordrachtsysteem. Dat betekent dat je normaal gesproken door een huidige Ad Hoc-gebruiker voorgedragen moet worden. Valt een pand echter onder "open inschrijving", dan hoef je niet voorgedragen te zijn en kun je direct op dit pand reageren.

  Iedereen kan dus op dit beperkte aanbod van woon- en werkruimtes met open inschrijving reageren!

  Voor werken via Ad Hoc hoef je nooit voorgedragen te worden.
 

Aanmelden

Atelier
Opslag
Winkel
Kantoor