Direct naar het menu of de content.

Hoe werkt het?

Beheer van Ad Hoc: het beste middel tegen de gevaren van leegstand.

 

Wie een vastgoedobject langere tijd leeg laat staan, krijgt onvermijdelijk te maken met
 leegstandsrisico's. Verloedering ligt op de loer, onopgemerkte lekkages en bevroren leidingen kunnen grote schade tot gevolg hebben. Ook kan uw pand of terrein het doelwit worden van krakers, dieven en vandalen.

Bewoners én ondernemers

Tijdelijk gebruik door bewoners of ondernemers biedt zekerheid tegen deze bedreigingen. Ad Hoc is het enige bedrijf in Nederland dat kan bogen op ruim vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van leegstandbeheer. Ad Hoc voorziet u van representatieve gebruikers: zowel bewoners die op zoek zijn naar voordelige leefruimte, als startende ondernemers die hun bedrijf goedkoop willen huisvesten. Wij bieden dus oplossingen voor zakelijke objecten én particuliere woningen. De veiligheid, leefbaarheid en representativiteit van uw pand: daar ligt onze prioriteit.

Vakkundige ondersteuning

Onze bewoners en ondernemers worden streng geselecteerd op hun betrouwbaarheid
en flexibiliteit. Zij houden een oogje in het zeil, wij bieden hen een goedkope, tijdelijke woonoplossing. Zij én u kunnen bovendien rekenen op onze vakkundige ondersteuning, dankzij een eigen Controle & Technische Dienst met landelijke dekking. En middels periodieke rapportages houden wij u volledig op de hoogte.

Verkoop- en verhuurbevorderend

Waardebehoud is daarbij een sleutelwoord. Een bewoond pand is een beter pand, want deze vorm van beheer werkt bewezen verkoop-/verhuurbevorderend! Laat Ad Hoc daarom uw betrouwbare partner zijn bij het beheren van uw leegstaande objecten. Uw
vastgoed is bij ons in goede handen.

Ad Hoc Beheer biedt u:

  • Landelijke dekking met tien vestigingen
  • Strenge selectie van betrouwbare bewoners
  • Flexibiliteit met korte opzegtermijnen
  • Waardebehoud en veiligheid als hoogste prioriteiten
  • Vakkundige ondersteuning door een eigen Controle & Technische Dienst
  • Direct beheer, desgewenst binnen 24 uur
  • Ruim vijfentwintig jaar ervaring als marktleider in professioneel leegstandbeheer

Dhr. Gerritsjans over Ad Hoc

"Sloop is niet altijd direct mogelijk en daarom zoeken wij naar een tijdelijke bestemming die verhindert dat er ongewenste ontwikkelingen plaatsvinden. Daarom is de samenwerking met Ad Hoc zo waardevol."

Lees meer