Direct naar het menu of de content.

Referenties

Ad Hoc Beheer wérkt, al ruim 25 jaar. Neem dat maar aan van de diverse partijen die u voorgingen.

 

Portaal

"Sinds 2001 heeft Ad Hoc met het product Beheer voor ons enkele honderden woningen in verschillende grote sloopprojecten in Leiden beheerd. Door de inzet van Ad Hoc Beheer blijft in de opmaat naar sloop de leefbaarheid in de wijk op peil. Ook tijdens de oplevering verzorgt Ad Hoc Toezicht hun dienst zodat we verzekerd zijn van een veilige en leefbare situatie in de wijk. Wij ervaren de samenwerking met Ad Hoc als erg prettig. Afspraak is afspraak. Zowel de afspraken met hun Ad Hoc-bewoners als de verantwoordelijkheden van elke partij zijn duidelijk en worden gehandhaafd. Vragen van ons worden, mede door de korte lijnen die Ad Hoc met ons onderhoudt, snel en adequaat opgepakt. Dit maakt Ad Hoc voor ons een professionele en betrouwbare partner."

Reclassering Nederland

"Ad Hoc en haar gebruikers lieten in een lastige situatie een behulpzame, slagvaardige en coöperatieve houding zien. Waarvoor dank." 

Rijkswaterstaat

"Een positieve aanbeveling van Ad Hoc! Ook anderen moeten kunnen profiteren van de uitstekende service en professionaliteit van Ad Hoc!"

RijswijkWonen

"Sinds 1998 doen wij zaken met Ad Hoc. Zij hebben sindsdien al meer dan 100 woningen voor ons in beheer genomen, naar onze volle tevredenheid! Door het beheren van de complexen dragen zij bij aan een leefbare situatie in de wijk. Bovendien verliepen de opleveringen van de complexen prima volgens afspraak. Trefwoorden voor samenwerking met Ad Hoc zijn: maatwerk, snelheid en flexibiliteit."

Woonstad

"Ad Hoc is een betrouwbare partner in het beheer van onze woningen. Zij nemen werk uit handen en reageren snel en adequaat"

Super de Boer

Super de Boer Vastgoed: "Ad Hoc onderscheidt zich niet uitsluitend door werkelijk meedenken maar juist ook met meewerken met opdrachtgevers en bewoners. Ook buitengewone situaties worden op een professionele en flexibele wijze tot tevredenheid van alle partijen opgelost."

Zorg Spectrum

"Ad Hoc beheert voor ons een zorginstelling bestaande uit 70 appartementen terwijl hier nog een aantal cliënten wonen. De tijdelijke bewoners zijn zorgvuldig uitgekozen en snel geplaatst. Ze organiseren leuke activiteiten met onze bewoners, zoals wandelingen en bingo-avonden. Ad Hoc is volledig 'in control'. Precies zoals het naar mijn mening hoort."

IJsselhof Vastgoed

"Voor de ontwikkeling van ons bouwplan zijn percelen aangekocht, waaronder enkele woningen en bedrijfspanden. Ad Hoc heeft gedurende de wijzigingen in het bestemmingsplan de panden op een effectieve wijze tijdelijk beheerd met zo min mogelijk overlast voor de buurt. Tot kort voor de geplande sloop konden de panden tijdelijk in gebruik blijven en is er op een correcte manier met de tijdelijke bewoners overlegd. Wij zijn tevreden over de samenwerking die wij als zeer correct, flexibel en effectief hebben ervaren."

Maasvallei

"Nu heeft Ad Hoc een wisselend aantal van ca. 100 woningen voor ons in Beheer of Tijdelijke Verhuur. Dit verloopt tot volle tevredenheid van zowel ons als de omwonenden. Bijzondere situaties worden creatief opgelost en er is actief toezicht op de wijze waarop de gebruikers de woning onderhouden."

Nyenburgstaete Beheer

"Ad Hoc beheert voor ons een leegstaand Rijksmonumentaal kantoorpand. De inbeheername werd professioneel uitgevoerd, de gebruikers die het pand nu bevolken zijn serieuze en nette startende kleine bedrijven en het contact met Ad Hoc Beheer is prima. Ad Hoc is een professionele partij in het vastgoed, aan wie wij met vertrouwen de sleutel van onze leegstaande panden geven."

Ahold Vastgoed

"Ad Hoc is deskundig, heeft goede kennis van zaken en is flexibel!"

Gemeente Leidschendam-Voorburg

"Wij werken als gemeente Leidschendam-Voorburg al jaren samen met Ad Hoc. We zijn zeer tevreden over de flexibiliteit in het toezicht en beheer en over de snelle inzet. Verder hebben we baat bij de verstrekte leegstandadviezen."

Schipper Bosch

"Ad Hoc kenmerkt zich door ervaring en professionaliteit. Wij hebben contact met één Accountmanager en zijn tevreden over de snelle en heldere communicatie."

Van Rijn Beheer BV

"Wij hebben voor Ad Hoc gekozen vanwege onze relatie met de contactpersoon. Ad Hoc communiceert duidelijk en helder zonder opdringerig te zijn. Zij zorgt voor een goede match tussen tijdelijke bewoners en de beschikbare ruimte. Doordat Ad Hoc ons pand beheert, is er meer beweging te zien en is de ruimte bij bezichtigingen netjes aangekleed."

AxionContinu

"Voor tijdelijke huisvesting heeft AxionContinu locatie Zuilenstein in gebruik. Dit gebouw stond voor driekwart leeg wat een oncomfortabele situatie opleverde voor de ouderen en het personeel. Binnen één dag heeft Ad Hoc een 'nachtwacht' georganiseerd en binnen een paar dagen zijn tijdelijke bewoners geplaatst. Nu wonen er een aantal tijdelijke Ad Hoc bewoners verspreid over het gebouw. Al snel werd een kennismakingsavond georganiseerd voor bewoners en personeel: een heel geanimeerde bijeenkomst. We hadden niet verwacht dat Ad Hoc dit allemaal zo snel kon regelen, maar ze hebben ons echt verrast!"

Bartimeus

"De risico's bij leegstand op onze locatie zaten hem vooral in de kans dat het pand gekraakt zou worden.  Ad Hoc beperkt dit risico door tijdelijke bewoners te zoeken. De relatie en communicatie van Ad Hoc ervaar is als prettig."

Dhr. Gerritsjans over Ad Hoc

"Sloop is niet altijd direct mogelijk en daarom zoeken wij naar een tijdelijke bestemming die verhindert dat er ongewenste ontwikkelingen plaatsvinden. Daarom is de samenwerking met Ad Hoc zo waardevol."

Lees meer