Direct naar het menu of de content.

Veelgestelde vragen

Is er iets onduidelijk over ons product Beheer? Dan verhelderen wij dat hier graag.

 
 • Wat kost Beheer van Ad Hoc?

  Voor het beheer van uw vastgoed brengt Ad Hoc geen kosten in rekening.
 • Is leegstandbeheer nog noodzakelijk na de invoering van de wet Kraken & Leegstand?

  Tijdelijk gebruik door bewoners of ondernemers werkt preventief. Ook na het invoeren van de wet Kraken en Leegstand, waarin kraak strafbaar is gesteld, is kraken nog steeds een veelvoorkomend probleem. Daarbij geldt: voorkomen is beter dan genezen.

  Daarnaast beperkt leegstandbeheer niet alleen het risico van kraak, maar ook de andere leegstandsrisico’s, zoals vandalisme en het steeds vaker voorkomende koperdiefstal. Ook vanuit maatschappelijk oogpunt is leegstandbeheer gewenst: zo blijft de leefbaarheid en veiligheid in de wijk behouden en voorkomt u verloedering.
 • Hoe vullen jullie mijn leegstaande pand in?

  Ad Hoc probeert zoveel mogelijk het gebruik conform bestemming van het onroerend goed te behouden. In bedrijfspanden plaatsen we dan ook met name ondernemers. Voor u werkt dit verkoop- of verhuurbevorderend, omdat potentiële kopers of huurders goed de mogelijkheden kunnen zien van uw pand. In woningen plaatsen we studenten en starters op de woningmarkt. Zo blijft de leefbaarheid behouden gedurende bijvoorbeeld sloop- of renovatie.
 • Kunnen bezichtigingen met de makelaar gewoon door blijven gaan?

  Ja, bezichtigingen kunnen te allen tijde door blijven gaan. Wel vragen we om vooraf bezichtigingen bij ons aan te geven zodat we de aanwezige bewoners of ondernemers hiervan op de hoogte kunnen brengen. Zo kunnen zij op hun beurt extra hun best doen om het pand voor bezichtigingen optimaal representatief te houden; een kernpunt in onze afspraken met gebruikers.
 • Hoe snel kan ik weer over mijn pand beschikken?

  Ad Hoc is aangesloten bij het Keurmerk Leegstandbeheer. Binnen het keurmerk is een oplevertermijn afgesproken van één maand. Zo hebben de huidige bewoners en ondernemers de tijd om een nieuwe ruimte te vinden en kunt u weer snel over uw pand beschikken.

Dhr. Gerritsjans over Ad Hoc

"Sloop is niet altijd direct mogelijk en daarom zoeken wij naar een tijdelijke bestemming die verhindert dat er ongewenste ontwikkelingen plaatsvinden. Daarom is de samenwerking met Ad Hoc zo waardevol."

Lees meer