Direct naar het menu of de content.

Nieuws

 • Vereniging Leegstandbeheerders Nederland benoemt nieuwe voorzitter Ton Ruhe

  26 jan 2015 - Vereniging Leegstandbeheerders Nederland benoemt nieuwe voorzitter Ton Ruhe

  Lees verder
 • AdHoc25jr vierkant

  Ad Hoc viert 25-jarig jubileum

  20 jan 2015 - Ad Hoc bestaat 25 jaar. De marktleider in leegstandbeheer viert dit jubileum met verschillende acties die verdeeld over het jaar plaatsvinden.

  Lees verder
 • Masterclass

  Masterclass Leegstand van Ad Hoc

  02 okt 2014 - Staan er herontwikkelingen van vastgoed op de agenda? Staan er woningen leeg of zijn er plannen om vastgoedobjecten te renoveren? Dan liggen krakers op de loer. En zijn zij eenmaal binnen, dan is het soms nog knap lastig om ze weer uit het pand te krijgen.

  Lees verder
 • LEEGaward

  LEEGaward 2014 - De trofee voor leegstandbeheer

  01 okt 2014 - De leegstandmarkt blijft in beweging: enerzijds toenemende noodzaak tot traditioneel leegstandbeheer, anderzijds ontwikkelingen tot tijdelijke transformatie van probleempanden.

  Lees verder
 • Strategische samenwerkingen

  Ad Hoc start samenwerkingen met Nationale-Nederlanden, KONE en Wolter & Dros

  23 jul 2014 - Ad Hoc is recentelijk een aantal strategische samenwerkingen gestart met Nationale-Nederlanden, KONE en Wolter & Dros. Ook leegstaand vastgoed moet goed verzekerd zijn en onderhouden worden. Door samen te werken met deze partijen kan de vastgoedeigenaar via Ad Hoc ook deze zaken regelen.

  Lees verder
 • Ad Hoc VipVaart 2014

  Geslaagde Ad Hoc VipVaart op Amsterdamse grachten

  23 jun 2014 - In de vastgoedmarkt draait het om de juiste plek. Om te wonen, te werken, te genieten. Ad Hoc vond de ideale ruimte om met relaties te praten tijdens de PROVADA 2014. Niet bij een gebruikelijke stand in de RAI, maar op een inspirerende locatie erbuiten: de Amsterdamse grachten!

  Lees verder
 • Toezicht Poster

  Ad Hoc Toezicht breidt productaanbod uit

  15 apr 2014 - Bedrijventerreinen, renovatie- of herontwikkelingsprojecten vallen vaak ten prooi aan vandalen, krakers, inbrekers en hangjongeren. Omdat vastgoedeigenaren niet elke dag hun leegstaand vastgoed kunnen controleren op deze schadelijke invloeden, springt Ad Hoc Toezicht in op deze problematiek.

  Lees verder
 • Pandeigenaar ruimte mini

  Leegstand kan funest zijn voor woning

  28 feb 2014 - Wie een weekje met vakantie gaat, krijgt van het waterbedrijf al het advies om bij thuiskomst eerst de kranen een paar minuten open te zetten alvorens er gebruik van te maken. Om zodoende kwalijke bacteriën geen kans te geven. Dus kopers of huurders van een woning die lang leeg heeft gestaan, moeten helemaal goed oppassen.

  Lees verder
 • KLB

  Ad Hoc ontvangt als eerste leegstandbeheerder het vernieuwde Keurmerk Leegstand Beheer

  17 feb 2014 - Onlangs heeft Ad Hoc als eerste leegstandbeheerder het vernieuwde Keurmerk Leegstand Beheer (KLB) ontvangen. Het KLB heeft voor 2014 enkele vernieuwde en verzwaarde eisen opgesteld.

  Lees verder
 • W&D

  Wolter & Dros en Ad Hoc slaan handen ineen

  03 feb 2014 - De conditie van een pand kan snel verslechteren als installaties niet of op een onjuiste manier onderhouden worden. Vastgoedeigenaren zijn wettelijk verplicht om ook tijdens leegstand een gebouw te onderhouden, zodat de gezondheid van toekomstige gebruikers niet in gevaar komt.

  Lees verder