Direct naar het menu of de content.

Certificering

Anti-kraak is uitgegroeid tot een professionele sector, met een eigen branchevereniging (VLBN) en keurmerk, het Keurmerk Leegstandbeheer.

 

Keurmerk Leegstandbeheer

Ad Hoc is aangesloten bij de Vereniging Leegstandbeheerders Nederland (VLBN) en houder van het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB). De markt van leegstandbeheer is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het keurmerk is in het leven geroepen om vastgoedeigenaren, tijdelijk bewoners en ondernemers handvatten te geven bij het maken van hun keuze voor een kwalitatief goede leegstandbeheerder.

Om het Keurmerk Leegstandbeheer te mogen dragen moet een leegstandbeheerder voldoen aan een groot aantal regels en normen. De overheid onderschrijft het belang van het keurmerk door alleen nog maar samen te werken met leegstandbeheerders die het Keurmerk Leegstandbeheer dragen.

Voor meer informatie over het Keurmerk Leegstandbeheer kunt u kijken op de website www.keurmerkleegstandbeheer.nl of download hier de brochure!

ISO-certificering

Naast het Keurmerk Leegstandbeheer is Ad Hoc ook houder van het ISO-certificaat 9001:2008. Dit houdt in dat Ad Hoc voldoet aan het kwaliteitssysteem dat is geschreven op basis van de ISO-richtlijnen. Een onderdeel hiervan is dat Ad Hoc moet voldoen aan de eisen en wensen van haar klanten om op deze manier de klanttevredenheid te verhogen. Het iso-certificaat toont aan dat Ad Hoc op een gestructureerde manier werkt aan kwaliteitsmanagement.

VCA-Certificatie en ND-nummer

Ad Hoc is de eerste leegstandbeheerder in het bezit van een VCA-certificaat. Dit betekent dat Ad Hoc voldoet aan alle geldende voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ook is Ad Hoc in het bezit van een eigen ND-nummer. Dit nummer zorgt voor de officiële status van beveiligingsorganisatie. Hierdoor is Ad Hoc in staat een nieuw totaalpakket aan beveiligingsproducten aan te bieden met de flexibiliteit en kwaliteit die u van ons gewend bent.