Direct naar het menu of de content.

Nationale Nederlanden

Ongewijzigde polisvoorwaarden Nationale-Nederlanden bij beheer door Ad Hoc

Een eigenaar van een leegstaand pand kan onverwachts te maken krijgen met polisvoorwaarden die wijzigen of een premie die verhoogd wordt. In het eerste geval zijn veelvoorkomende risico's niet meer verzekerd en in het tweede geval gaat u meer, soms veel meer, betalen voor een pand dat minder oplevert. Wanneer een leegstaand pand niet beheerd wordt en het pand wordt bijvoorbeeld gekraakt, zijn alle risico's voor rekening van de eigenaar.

Voor vastgoedeigenaren die hun leegstaande pand laten beheren door Ad Hoc en de Uitgebreide Gebouwenverzekering nemen bij Nationale-Nederlanden blijven de polisvoorwaarden ongewijzigd. Geen hogere premie of lagere dekking dus. Daarnaast beperkt het beheer door Ad Hoc de leegstandsrisico's, zoals kraken, doordat representatieve bewoners het pand betrekken.

Over Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6.000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt hen in staat de beste oplossingen voor hun
klanten te vinden.
Zie voor meer informatie www.nn.nl