Direct naar het menu of de content.

W&D

Leegstand is funest voor de conditie van een pand

De conditie van een pand kan snel verslechteren als installaties helemaal niet of op een onjuiste manier onderhouden worden. In een leegstaand pand kan namelijk ongemerkt in leidingen en installaties toch "leven" komen, een bekend voorbeeld hiervan is legionella. Een goede risico-inventarisatie geeft duidelijkheid over de staat van gebouwinstallaties en wat een eigenaar kan doen om de kwaliteit ervan op peil te houden.

Om vastgoedeigenaren hiermee te helpen hebben Ad Hoc en Wolter & Dros hun krachten gebundeld. Door deze samenwerking kunnen vastgoedeigenaren besparen op de onderhoudskosten, blijft de conditie van het pand op peil en wordt tegelijkertijd voldaan aan alle wettelijke verplichtingen. Tevens denkt Wolter & Dros aan de lange termijn. Wordt het pand verkocht, dan ontvangt de nieuwe eigenaar een certificaat van Wolter & Dros dat alle technische installaties conform de eisen onderhouden zijn en veilig in werking gesteld kunnen worden.

Over Wolter & Dros
Wolter & Dros is een technisch dienstverlener werkzaam in de utiliteit, woningbouw, zorg, onderwijs en industrie. Advies, integraal ontwerp, engineering, realisatie, beheer en exploitatie van technische installaties voor verwarming, ventilatie, koeling en sanitair, vormen hun dienstenpakket. Met een netwerk van vestigingen in Nederland, behoort Wolter & Dros tot de top drie van technische dienstverleners in haar vakgebied. Wolter & Dros is onderdeel van TBI.
 Zie voor meer informatie www.wolterendros.nl