Direct naar het menu of de content.

Zuyd

Minor leegstandbeheer voor toekomstige vastgoedprofessionals op Zuyd Hogeschool

In Nederland staan veel kantoren, bedrijfspanden en woningen leeg, de leegstand ligt landelijk op ruim zestien procent (exclusief verborgen leegstand) en in de provincie Limburg ligt dat zelfs boven het gemiddelde. Om jonge vastgoedprofessionals voor te bereiden op dit maatschappelijk probleem, hebben Zuyd Hogeschool en Ad Hoc begin 2014 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Samen met Zuyd Hogeschool is er voor de opleiding Facility Management een minor 'Leegstand' ontwikkeld. Het is belangrijk dat jonge vastgoedprofessionals van alle facetten die de vastgoedbranche biedt op de hoogte zijn. Dankzij de kennisdeling door Ad Hoc zijn zij straks optimaal voorbereid en kunnen zij de kennis die zij tijdens de minor hebben opgedaan, gaan toepassen in de praktijk.

Over Zuyd Hogeschool
Zuyd Hogeschool is een instituut voor hoger beroepsonderwijs (hbo) in Zuid-Limburg met locaties in Maastricht, Sittard en Heerlen. Zuyd wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van vakmensen en van de regio. Samen met de omgeving ontwikkelen zij nieuwe inzichten en oplossingen voor toekomstige en huidige professionals. Zuyd staat al jaren in de top van de Keuzegids Hbo Voltijd. De 1.700 medewerkers werken aan drie kerntaken: 15.000 toekomstige professionals in vijftig bachelor- en masterprogramma's opleiden, het ontwikkelen van trainingen en opleidingen voor professionals en onderzoek uitvoeren in opdracht van en in samenwerking met bedrijven en instellingen.
 Zie voor meer informatie www.zuyd.nl