Direct naar het menu of de content.

Veelgestelde vragen

Heeft u naar aanleiding van de vacature nog vragen? Dan verhelderen wij dat graag!

 
 • Is de vacature op de website nog actueel?

  Je kunt er vanuit gaan dat elke vacature die op onze website staat actueel is; ingevulde vacatures verwijderen we zo snel mogelijk.
 • Kan ik nog solliciteren op een vacature die niet meer op de website staat?

  Helaas niet. Alle vacatures die we hebben ingevuld, verwijderen we direct van onze site. Je kunt in die gevallen dus niet meer solliciteren naar de functie.
 • Ik heb geen ontvangstbevestiging gekregen, wat nu?

  Als je na twee werkdagen na het insturen van je CV nog geen ontvangstbevestiging van ons hebt gekregen, dan is je mailtje niet goed bij ons binnengekomen. Probeer het in dat geval alsjeblieft nog eens. Blijf je problemen houden met het mailen van je CV, bel dan even met onze HR-afdeling: 070 – 312 03 58.
 • Hoe snel ontvang ik een reactie van Ad Hoc?

  Wij streven ernaar om sollicitanten altijd binnen 5 werkdagen een reactie te geven. Mocht deze termijn verstreken zijn en heb je onverhoopt toch nog niets van ons gehoord, stuur dan even een mailtje naar recruitment@adhocbeheer.nl .
 • Waarom ben ik niet verder gekomen in de sollicitatieprocedure?

  Op sommige vacatures krijgen we enorm veel reacties, waarvoor we slechts een beperkt aantal kandidaten kunnen uitnodigen. Ben je in zulke gevallen niet uitgenodigd voor een gesprek, dan is het voor ons dus helaas niet mogelijk om meer toelichting te geven dan in de e-mail staat. Mocht je na een eerste of tweede gesprek niet doorgaan in de procedure, dan bellen of mailen we je altijd met een persoonlijke toelichting.
 • Bewaart Ad Hoc mijn gegevens?

  Bij een afwijzing zal Ad Hoc je sollicitatiegegevens, mede in het kader van de Wet Privacybescherming, uit de database verwijderen. Mocht je dus al wel eens bij Ad Hoc gesolliciteerd hebben en later weer solliciteren, stuur dan wederom een motivatiebrief en actueel CV.
 • Kan ik een open sollicitatie indienen?

  Ad Hoc is altijd op zoek naar goede medewerkers die bij ons bedrijf passen. Staat er dus momenteel geen passende vacature op onze site, maar zie je jezelf al als Ad Hoc-er aan de slag gaan? Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@adhocbeheer.nl. We kunnen niets beloven, maar wellicht hebben we dan wel een plek voor jou in ons team!
 • Ik heb een vraag die hier niet bij staat, wat nu?

  Voor al je vragen over de sollicitatieprocedure of specifieke vacatures kun je mailen naar recruitment@adhocbeheer.nl of even bellen met onze HR-afdeling op 070 – 312 03 58.