Direct naar het menu of de content.

Toezichthouders

Ben jij bereid een oogje in het zeil te houden in en bij leegstaande panden? Dan hebben wij met toezicht op vastgoed bij leegstand de ideale studentenbaan voor je!

 

Ad Hoc is altijd op zoek naar alerte en proactieve toezichthouders, die beschikbaar zijn op oproepbasis. Je voornaamste taak: aanwezigheid. Het feit dat er iemand in een leegstaand pand aanwezig is, heeft een enorme preventieve werking ten opzichte van ongewenste activiteiten. Ook voer je eenvoudige controles uit: mankementen als lekkages worden zo bijtijds opgemerkt, voordat ze grote schade aanrichten.

Studeer je rijk


Naast goed opletten en de boel regelmatig controleren, heb je tijdens jouw aanwezigheid de mogelijkheid om rustig je studieboeken door te nemen of aan je scriptie te werken. Je verdient dus geld terwijl je studeert!

Toezicht houden kan bestaan uit jouw aanwezigheid in een pand gedurende een dagdeel (8 uur) tot zelfs 24 uur per dag. Jij geeft natuurlijk aan wanneer jij beschikbaar bent. Stel je mankementen of onregelmatigheden vast, dan zorgt Ad Hoc voor adequate ondersteuning.

Aanmelden?


Klinkt toezicht houden op vastgoed je als muziek in de oren? Meld je dan vandaag nog aan voor deze droombaan!

Werken bij

Kom werken als toezichthouder!

Meld je aan 
 
 

Werken bij

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag