Direct naar het menu of de content.

Tijdelijke werkruimte

Pascal en Sander van het bedrijf White-Paper hebben via Ad Hoc een mooie werkruimte gevonden. Lees hieronder meer over hun voordelige en inspirerende werkomgeving!

 

White-Paper over tijdelijke werkruimte via Ad Hoc:
"Inspirerende en goed geprijsde kantoorlocatie!"
                                                 

Pascal van Dalen richtte in 2006 het communicatieadviesbureau White-Paper op. Sander van Muijen stapte eind 2011 in als creatief verantwoordelijke. "Wij bedenken creatieve communicatie concepten voor organisaties die op dit vlak vernieuwing zoeken in de breedste zin van het woord.", aldus Pascal.

Eén van de eerste zaken bovenaan de to-do list was uiteraard het vinden van een goede locatie. "Als je campagnes maakt vanuit zo'n 'spin-in-web formule', moet dat wel vanuit een inspirerende en centrale plek gebeuren. Liefst in een economisch en creatief centrum, zoals Rotterdam." Hun eisen waren niet exorbitant, maar wel helder: "Een ruimte met representatieve looks. Klanten moet je netjes en warm kunnen ontvangen. Daarentegen was het aantal vierkante meters voor ons niet zo'n issue; want opslagruimte en zware apparatuur gebruiken we toch niet."

             Werkruimte_Incase

Via een gouden tip van een Ad Hoc-ondernemer maakte het tweetal kennis met de mogelijkheden van anti-kraak. De voor- en nadelen waren hen direct duidelijk: "Hoe je het wendt of keert, via Ad Hoc wordt er wel wat van je verwacht als je een pand in gebruik neemt. En je legt niets voor lang vast. Maar goed, als je juist gelooft in flexibiliteit en avontuur dan lonkt de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding van Ad Hoc al snel."

Zo ook voor White Paper, dat zich al helemaal thuis voelt op een historische locatie… tegen een historisch lage prijs. "Een all-in-prijs bovendien, zodat we weten waar we maandelijks aan toe zijn. Geloof het of niet: ons hele wensenlijstje werd afgevinkt en we kregen er zelfs eigen parkeerplaatsen bij!". Dat ze er een kleine baan bij hebben als het gaat om schoonhouden, nemen Pascal en Sander graag voor lief. Sander: "Het voelt een beetje als vroeger: de wereld ligt open, we lopen over van energie en alles kan. Je moet alleen af en toe je kamer opruimen."