Direct naar het menu of de content.

Hoe werkt het?

Een voordelige bedrijfsruimte, ideaal voor starters! Hier leest u alles over de mogelijkheden die Ad Hoc aan ondernemers biedt.

 

Startende ondernemers beginnen vaak met een bedrijf aan huis, maar lopen al gauw tegen de beperkingen aan: ruimtegebrek, het door elkaar lopen van werk en privé, et cetera. Toch is voor veel ondernemers de stap naar het huren of kopen van werkruimte net te groot. Ad Hoc biedt de oplossing: tijdelijke werkruimte. Een perfecte tussenstap voor bijvoorbeeld startende ondernemers!

Uw werkruimte, onze bescherming

In Nederland staan veel kantoorpanden leeg. Voor vastgoedeigenaren is het van belang dat die panden beschermd worden tegen de risico's van leegstand: verloedering, vandalisme en kraak. Tegelijkertijd bent u op zoek naar voordelige werkruimte. Ad Hoc brengt die behoeften graag bij elkaar!

Lage overhead

Uw intrek in het pand heeft een preventief effect op leegstandsrisico's. Ondertussen biedt het u de kans om uw bedrijf op een voordelige manier te huisvesten. Uw overhead blijft laag, terwijl u toch kunt werken en mensen kunt ontvangen in een ruime, zakelijke omgeving.

Flexibiliteit een pre

De toekomst van startende ondernemingen is vaak ongewis: resultaten kunnen tegenvallen, of misschien groeit uw onderneming juist razendsnel. In beide situaties is flexibiliteit een pre. Ad Hoc werkt met kortlopende contracten en een wederzijdse opzegtermijn van minimaal 14 dagen.

Snel aan de slag

U wilt snel aan de slag met een werkruimte via Ad Hoc? Vul dan vandaag nog het aanmeldformulier Werkruimte in. Nadat we uw aanmelding verwerkt hebben, nemen we contact met u op om u officieel in te schrijven. Alleen ingeschreven ondernemers kunnen geplaatst worden in een werkruimte via Ad Hoc. De eenmalige inschrijfkosten van 25 euro betaalt u op het moment dat u een werkruimte accepteert.

Start vandaag nog!

Klik hier om u aan te melden voor een voordelige werkruimte via Ad Hoc.

Aanmelden 

Pascal onderneemt via Ad Hoc

Via Ad Hoc vond White-Paper een inspirerende en voordelige werkruimte. Lees hier hun verhaal!

Lees meer 
 
 

Start vandaag nog!

Atelier
Opslag
Winkel
Kantoor