Direct naar het menu of de content.

Veelgestelde vragen

Als u vragen heeft over tijdelijke werkruimte, kunt u het antwoord wellicht terugvinden in dit overzicht.

 
 • Geldt de landelijke dekking van Ad Hoc ook ten aanzien van werkruimte?

  Ja, Ad Hoc heeft door heel Nederland diverse werkruimtes beschikbaar. Neem contact op met het kantoor in uw regio om te informeren naar het aanbod aldaar.
 • Hoe kom ik in aanmerking voor werkruimte via Ad Hoc?

  U kunt uw interesse via het aanmeldformulier op de website kenbaar maken. Dit formulier vindt u onder het hoofdmenu, sectie Werkruimte. Nadat u het formulier heeft ingevuld, zullen wij contact met u opnemen om uw aanmelding om te zetten in een inschrijving (eenmalige kosten: 25 euro, deze betaalt u op het moment dat u een werkruimte accepteert). Alleen ingeschreven ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een werkruimte via Ad Hoc.
 • Heeft Ad Hoc ook bedrijfsverzamelgebouwen?

  Ja. Ad Hoc heeft diverse mogelijkheden qua werkruimte, van zelfstandig kantoor tot bedrijfsverzamelgebouw. We kijken altijd naar de behoefte van de ondernemer en zullen uw onderneming in een ruimte plaatsen die aan uw wensen voldoet.
 • Hoe flexibel zijn jullie overeenkomsten?

  De basis van onze overeenkomsten is flexibiliteit. Groeit uw bedrijf uit zijn jasje, of heeft u het financieel wat zwaarder? Dat is geen probleem. Bij Ad Hoc is de opzegtermijn 28 dagen, zodat u nergens langdurig aan vast zit. Deze opzegtermijn is wederzijds; van u wordt ook flexibiliteit verwacht. Het is dus ook belangrijk om daar bij de inrichting van uw werkruimte rekening mee te houden.
 • Hoeveel kost werkruimte via Ad Hoc?

  Een werkruimte via Ad Hoc is er al vanaf 250 euro per maand. De exacte prijs van de ruimte is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de grootte van de ruimte en de aanwezige faciliteiten. Daarnaast betaalt u eenmalig het inschrijfgeld van 25 euro. Alleen als de werkruimte wordt geaccepteerd, wordt het inschrijfgeld berekend.

Pascal onderneemt via Ad Hoc

Via Ad Hoc vond White-Paper een inspirerende en voordelige werkruimte. Lees hier hun verhaal!

Lees meer