Direct naar het menu of de content.

Voorwaarden

Heldere afspraken, een duidelijke deal: wij zetten de voorwaarden op een rijtje.

 

Geen ander bedrijf in Nederland heeft zo'n ruime ervaring met anti-kraak wonen als Ad Hoc. In al die jaren hebben we een goed gevoel ontwikkeld voor het type persoon dat geschikt is voor het tijdelijk bewonen van leegstaande panden: flexibel, verantwoordelijk en avontuurlijk. Zo kunnen we een goede match maken tussen bewoner en woning.

Voordrachtsysteem

Om een zo goed mogelijke match te maken, werkt Ad Hoc met een voordrachtsysteem. Je kunt je dus alleen bij ons inschrijven als één van onze huidige bewoners je voordraagt. Ken je iemand die via Ad Hoc woont, vraag dan of deze persoon jou wil voordragen. Dan maken wij een afspraak met je voor een intakegesprek. Als die kennismaking voor ons (én jou) prettig verloopt, kun je in aanmerking komen voor anti-kraak wonen via Ad Hoc.

Goed bereikbaar

Vaak is de vraag naar woonruimte groter dan het aanbod, dus soms zul je even moeten wachten tot we iets voor je hebben. In sommige gevallen duurt dat een dag, in andere gevallen een paar maanden. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de kans dat we snel iets voor je hebben. Zorg in ieder geval dat je goed bereikbaar bent. Want als we je snel bereiken, kun je meteen in aanmerking komen!

Een streepje voor

Kennen we jou eenmaal als goede, verantwoordelijke bewoner bij Ad Hoc, dan heb je altijd een streepje voor. Wij zetten ons graag voor je in, bijvoorbeeld wanneer het pand waar jij woont opgeleverd moet worden. Dan doen wij ons best om je ergens anders te plaatsen. Garanties bieden kunnen we niet, maar doorschuivers worden wel bovenaan de wachtlijst gezet!

Ad Hoc zoekt bewoners die:

  • Voorgedragen worden door één van onze huidige bewoners
  • In het bezit zijn van een geldige legitimatie
  • Bij voorkeur tussen de 18 en 35 jaar oud  zijn
  • Bij voorkeur niet in het bezit van huisdieren zijn
  • De Nederlandse, Engelse of Duitse taal machtig zijn
  • Geen kinderen hebben
  • Representatief, verantwoordelijk, flexibel en mobiel zijn

Yvonne woont Ad Hoc

Yvonne: “Een supervilla tegen lage kosten… gewoon uniek!”

Lees Yvonne's verhaal