Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Over Ad Hoc Contact

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Werkruimte in Utrecht

Utrecht

Werkruimte in Utrecht

Werkruimte in Utrecht
Werkruimte in Utrecht
Werkruimte in Utrecht

Omschrijving

Zoek jij voordelige werkruimte in hartje Utrecht? Grijp nu jouw kans! De ruimtes zijn geschikt voor kantoorwerkzaamheden, fotografie, illustratie of voor andere doeleinden. Het kan allemaal in dit pand! Het pand ligt midden in het centrum van de mooie stad Utrecht! Momenteel hebben we al veel leuke ondernemers blij kunnen maken met een kantoorunit. We hebben inmiddels het contract getekend met een sportfysio praktijk, zwangerschapsyoga, sales/marketingbureau, software ontwikkelbedrijf, interieur verhuurbedrijf, onderwijs en trainingenbureau, creatief bureau en een adviesbureau.

Momenteel hebben we nog een aantal plekken over, grijp dus nu je kans als je ook graag in het centrum van Utrecht met je bedrijf wilt vestigen.  De units hebben een variërende oppervlakte tussen de 20m2 en 90m2. Je kan dus je eigen ruimte in het pand uit zoeken.

Interesse? Meld je dan aan via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons regiokantoor in Utrecht via Utrecht@adhocbeheer.nl of 030 282 0800.

Naam & adresgegevens

*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter