Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Werkruimte in Utrecht

Utrecht

Werkruimte in Utrecht

Werkruimte in Utrecht
Werkruimte in Utrecht
Werkruimte in Utrecht
Werkruimte in Utrecht
Werkruimte in Utrecht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een unieke werkplek, centraal gelegen in Utrecht met lekkere koffie en (supersnel) internet? Stop dan met zoeken!

Op een prachtige locatie nabij Utrecht Centraal bieden wij verschillende werkplekken en zelfstandige kantoren aan. Variërend in grootte van 15m² tot 90m². Het pand is voorzien van wifi en airconditioning. De de units zijn ingericht met bureaus, ladeblokken en ergonomische bureaustoelen. Je neemt dus je laptop mee en kunt direct aan de slag. Ook is er één centraal koffiepunt waar je je mede pandgebruikers kunt ontmoeten en ideeën kunt uitwisselen. Daarnaast is er een mogelijkheid om bijvoorbeeld een zaal te reserveren voor een dag(deel) en er is een pop-up restaurant op de begane grond. Enorm geschikt dus voor bijvoorbeeld startups, zelfstandigen of andere startende ondernemers.

Het gebouw ligt op een prachtige locatie aan het water en is met zowel het OV als per fiets uitstekend bereikbaar. In de directe omgeving zijn eventueel ook voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden. 

De maandelijkse vergoeding begint vanaf €275,- inclusief nutsvoorzieningen en internet.

Interesse? Dan ontvangen we graag per mail een pdf met jouw bedrijfsprofiel: utrecht@adhocbeheer.nl

Naam & adresgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter