Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Over Ad Hoc FAQ Contact

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Woonruimte

Appingedam

Woonruimte

Woonruimte
Woonruimte
Woonruimte

Omschrijving

Wij hebben leuke woonruimte beschikbaar in Appingedam op slechts een paar minuten fietsafstand van het stadscentrum. Appingedam is naast Groningen de enige middeleeuwse stad in de provincie Groningen. Je vindt er veel voorzieningen en een bruisend stadshart waar allerlei activiteiten plaatsvinden gedurende het hele jaar. Kortom: een interessante en bovenal historische plaats om te wonen. In een voormalig schoolgebouw in Appingedam hebben wij woonruimte beschikbaar. Het klaslokaal is erg ruim: 50 m². De voorzieningen zoals douche, keuken en toilet deel je met de andere bewoners. Op 8 minuten lopen heb je een grote supermarkt en haltes van het ov.

In het centrum ben je al binnen een paar minuten fietsen. Appingedam is naast Groningen de enige middeleeuwse stad in de provincie Groningen. Deze plaats kenmerkt zich door een bruisend stadshart waar het gehele jaar door verschillende activiteiten plaatsvinden.

Interesse? Meld je hieronder aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons regiokantoor in Groningen via groningen@adhocbeheer.nl

Naam & adresgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter