Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Over Ad Hoc FAQ Contact

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Woonruimte

Zaandam

Woonruimte

Woonruimte
Woonruimte
Woonruimte
Woonruimte

Omschrijving

Goed bereikbaar vanuit Amsterdam & Noord Holland! Wilt u ook op een representatieve, unieke en goed bereikbare plek zitten? Op een steenworp afstand van Amsterdam zonder hoge parkeerkosten? Dit is uw kans! Op enkele minuten vanaf de A7 / A8 hebben wij een goede kantoorruimte in een prachtig pand beschikbaar. Het pand ligt op loopafstand van het treinstation en beschikt over een afgesloten parkeerplaats bij het gebouw. In het kantoorpand kunnen wij meerdere ondernemers een prachtige werkruimte verschaffen. Het pand is in een uitstekende staat en de ruimtes zijn bijzonder netjes afgewerkt. Interesse? Stuur een mail naar ondernemers@adhocbeheer.nl of meld u direct aan via de website. Reageren kan door in te loggen op uw Mijn Ad Hoc pagina. Op een toplocatie in Zaandam hebben wij weer woonruimte beschikbaar. De woonruimte bestaat uit twee kamers en de voorzieningen deel je met de andere bewoners.

Het pand ligt tegen het stadscentrum aan en schuin tegenover het treinstation van Zaandam. Je bent dus al binnen 20 minuten in Amsterdam!

Interesse? Meld je hieronder aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Amsterdam via amsterdam@adhocbeheer.nl

Naam & adresgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter