Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Over Ad Hoc Contact

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Woonruimte in Warnsveld

Warnsveld

Woonruimte in Warnsveld

Woonruimte in Warnsveld
Woonruimte in Warnsveld
Woonruimte in Warnsveld

Omschrijving

Per direct hebben wij meerdere woonruimtes in een prachtig verzamelgebouw in het pittoreske Warnsveld! Wij zoeken hiervoor nette werkende, danwel studerende, bewoners die met elkaar de voorzieningen in het pand delen en zorgdragen voor de algehele leefbaarheid in en rondom het pand.
 
Dat wil zeggen dat, naast dat je voordelig Ad Hoc kan wonen, er ook van je wordt verwacht dat je een oogje in het zeil houdt en bereid bent om met medebewoners in het pand en op het terrein een maatschappelijke bijdrage te leveren. Denk aan een jouw inzet tijdens een burendag, een dagje helpen met groenonderhoud of een soortgelijke gezamenlijke inspanning. 
 
Het pand is gelegen tegenover een bushalte en in 10 minuten sta je op het treinstation van Zutphen. De ruimtes verschillen in oppervlakte maar hebben veelal een eigen wastafel en kennen een minimale oppervlakte van 20 m2.
 
Interesse? Meld je dan hieronder aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons regiokantoor in Arnhem via arnhem@adhocbeheer.nl

Naam & adresgegevens

*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter