Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc Business Center

Ad Hoc Business Center

Ad Hoc Business Center is een concept met inspirerende werkplekken en kantoorruimtes. Vind de ruimte die bij jou past en ga in de slag in één van onze bedrijfsverzamelgebouwen of kies voor een trendy kantoorconcept waarbij flexibiliteit en service centraal staan.

Vind de werkruimte die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften

Ad Hoc voorziet in tijdelijke en permanente inspirerende werkplekken en kantoorruimtes. Hierbij is een mix van de traditionele bedrijfsverzamelgebouwen en van trendy kantoorconcepten.
Social Flexplek

Social Flexplek

Ad Hoc heeft een unieke instapmogelijkheid om te ondernemen, die bij ons bekend staat als een Social Flexplek. Een vrije keuze voor een werkplek in het sociale hart. Deze ruimte wordt met iedereen gedeeld. Inclusief internet en 24-uurs toegang. Ook voor studenten is dit een prima optie om je optimaal voor te bereiden op beslissende momenten tijdens je studie.

klik
Werkplek

Werkplek

Bij deze optie heb je je eigen vaste werkplek in een ruimte die met anderen wordt gedeeld. Je hebt een eigen bureau inclusief kast of ladeblok. Inclusief internet en 24-uurs toegang.  

klik
Kantoorruimte

Kantoorruimte

Ideaal voor de ondernemer die op zoek is naar een eigen kantoorruimte. De ruimtes zijn inclusief internet en 24-uurs toegang. Ad Hoc biedt tevens de mogelijkheid om de ruimte in te richten via onze partners. klik

Kantoorinrichting

Voor elke werkplek een passende inrichting

Ad Hoc begrijpt dat je als huurkandidaat zo goedkoop mogelijk kantoorruimte wilt huren. Je wilt dan ook niet teveel geld kwijt zijn aan de kantoorinrichting. Kies daarom voor de huur van flexibele design kantoorinrichting van één van onze partners. Het voordeel van het huren van een inrichting van zijn: Geen investeringskosten, duurzaam en ergonomisch meubilair. Onze partners transporteren en monteren, binnen 1 week de inrichting op locatie en je kunt gemakkelijk extra werkplekken huren die binnen no-time op locatie zijn!

Vergaderruimtes

Al per dagdeel te boeken

Vergaderruimtes zijn voor zittende huurders gratis te boeken via de digitale receptie. Gezien het keyless entry systeem welke gekoppeld is aan de vergaderzalen, is er ook de mogelijkheid om externen gebruik te laten maken van de vergaderruimtes. De vergaderzalen kunnen per dagdeel geboekt worden.

Ad Hoc Business Center

Op zoek naar een geschikte werkplek?

Ad Hoc Business Center heeft voor iedere situatie een geschikte oplossing. Wil je meer weten over onze producten of benieuwd naar onze voorwaarden?
Neem contact met ons op!

Aan de slag in een full-service omgeving

Of je nu kiest voor een kantoorruimte of een flexplek, onze producten zijn altijd voorzien van onderstaande voorzieningen en services. 

  • Glasvezel internet en WiFi
  • Nutsvoorzieningen
  • Digitale receptie
  • Keyless entry
  • Dagelijkse schoonmaak van algemene ruimtes
  • Afvalverwerking
  • Sanitaire gebruiksproducten
  • Onderhoud terrein


Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter