Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Unieke zaal huren bij het Rembrandt Theater in Arnhem

Unieke zaal huren bij het Rembrandt Theater in Arnhem

Bekijk hieronder de zaal, faciliteiten en beschikbaarheid.

Het Rembrandt Theater Arnhem

Dit iconische gebouw is hét decor voor uw zakelijke bijeenkomst, evenement, congres, kick-off, workshop of productpresentatie!
Grote bioscoopzaal

Grote bioscoopzaal

Een coronaproof toplocatie huren in Arnhem met de grandeur van weleer!

Een bijzonder ruim opgezette zaal met een capaciteit tot 480 personen en daarmee geschikt voor allerlei activiteiten en evenementen. De zaal is voorzien van een podium, filmdoek en prachtige verlichting. Grenzend aan de zaal ligt de royale foyer met horeca faciliteiten. Een perfecte plek om samen te komen en te genieten van een perfecte cappuccino, een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor ontbijt, lunch of diner.

Ons team staat klaar om met u de mogelijkheden door te nemen.


  coronaproof            garderobe            internet    
  rolstoeltoegankelijk     kluisje    horeca aanwezig    
Kleine bioscoopzaal

Kleine bioscoopzaal

Een bijzonder ruim opgezette bioscoopzaal met een capaciteit tot 78 zitplaatsen en daarmee geschikt voor allerlei activiteiten en evenementen. De zaal is voorzien van een dansvloer van 90 m² en filmdoek. Grenzend aan de zaal ligt de royale foyer met horeca faciliteiten. Een perfecte plek om samen te komen en te genieten van een perfecte cappuccino, een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor ontbijt, lunch of diner.

 koffie/thee       kluisje
 rolstoeltoegankelijk        garderobe
Foyer Club Rembrandt

Foyer Club Rembrandt

Deze ruim opgezette foyer ligt op de begane grond en grenst aan Club Rembrandt: een trendy pop-up horecafaciliteit. De foyer is uitermate geschikt voor diverse bijeenkomsten en evenementen. Het foyergedeelte en het terras van Club Rembrandt zijn ook geschikt voor (zakelijke) events en (bedrijfs)borrels.

 koffie/thee       kluisje
 rolstoeltoegankelijk        garderobe
Foyer 1e verdieping

Foyer 1e verdieping

Dit is een unieke en ruime foyer met horeca faciliteiten. Een perfecte plek om samen te komen en te genieten van een perfecte cappuccino, een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor ontbijt, lunch of diner.

 koffie/thee       kluisje
 rolstoeltoegankelijk        garderobe

Bereikbaarheid

Het Rembrandt Theater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het bus- en treinstation liggen op 5 minuten loopafstand. Komt u met de auto? In de directe omgeving van het theater is er ruimschoots parkeergelegenheid. Parkeer uw auto in het naastgelegen Velperplein parkeergarage of aan de overzijde in de Musis parkeergarage.

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag verder!

Twijfelt u nog over welke zaal bij uw activiteit past? Wij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste zaal!
Neem contact met ons op!

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter