Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Aanmelden voor antikraak?

Aanmelden voor antikraak?

Meld je direct aan voor antikraak wonen bij Ad Hoc! Altijd en overal woonruimte door heel Nederland.

Inschrijven antikraak woonruimte

Wil jij je inschrijven voor antikraak? Bekijk dan eerst of je voldoet aan het profiel van een Ad Hoc bewoner. Ad Hoc zoekt bewoners die onder andere:

  • In het bezit zijn van een geldige legitimatie;
  • Bij voorkeur tussen de 18 en 35 jaar oud zijn;
  • De Nederlandse, Engelse of Duitse taal machtig zijn;
  • Geen inwonende kinderen;
  • Geen huisdieren;
  • Representatief, verantwoordelijk, flexibel en mobiel zijn.

Herken jij je in dit profiel? Vul dan eerst het formulier op de website in. Al snel volgt een e-mail dat jou verwijst naar het inschrijfformulier voor antikraak. Om dit volledig in te vullen dien je het volgende bij de hand te hebben:

  • Pasfoto
  • Voordrager *

* Voor een zo goed mogelijke match, werkt Ad Hoc voor antikraak bewoning met een voordrachtsysteem. Je kunt je dus alleen bij ons inschrijven voor antikraak als één van onze huidige bewoners je voordraagt. Ken je iemand die via Ad Hoc woont, vraag dan of deze persoon jou voordraagt.

Het invullen van het formulier duurt ongeveer 15 minuten.

Intakegesprek na inschrijven antikraak

Als het inschrijfformulier volledig is ingevuld, zal het betreffende regiokantoor jouw aanmelding in behandeling nemen. Mocht je aan de voorwaarden voldoen dan maken wij een afspraak met je voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over wat een antikraak bewoning inhoudt, onze regels en het verdere proces. Als die kennismaking prettig verloopt, kun jij je gelijk inschrijven voor antikraak bewoning en in aanmerking komen om via Ad Hoc te wonen.

Bereikbaarheid na inschrijving antikraak woning

Na de inschrijving verwachten we dat je goed bereikbaar bent. Vaak is de vraag naar woonruimte groter dan het aanbod, dus soms zal je even moeten wachten. Dit kan een dag zijn of soms een aantal maanden. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de kans dat we snel iets voor je hebben. Als je goed bereikbaar bent kun je meteen in aanmerking komen!

Doorschuiven

Kennen we jou eenmaal als goede, verantwoordelijke bewoner, dan heb je een streepje voor. Wij zetten ons graag voor je in, bijvoorbeeld wanneer het pand waar jij woont opgeleverd moet worden. Dan doen wij ons best om je ergens anders te plaatsen. Garanties bieden kunnen we niet, maar als goede bewoner word je wel bovenaan de wachtlijst gezet en maak je meer kans op een woning!

Privacy Statement

Ad Hoc hecht veel belang aan de bescherming van jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wij verwerken jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze. Door te klikken op versturen ga je akkoord met ons privacy statement. Hierin informeren wij je over de gegevens die we verwerken van onze gebruikers/klanten/relaties.

 

Naam & adresgegevens

*
*
*
*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter