Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Wil je via Ad Hoc wonen?

Wil je via Ad Hoc wonen?

Meld je aan voor beide vormen van wonen: antikraak en tijdelijk verhuur. Met deze combinatie maak je het meeste kans op een woning via Ad Hoc.

Bewoner worden bij Ad Hoc

Wil jij je inschrijven voor antikraak? Vul dan eerst het formulier op de website in. Al snel volgt een e-mail dat jou verwijst naar het inschrijfformulier voor beide woonvormen. Om dit volledig in te vullen dien je het volgende bij de hand te hebben:

  • Loonstrook (niet ouder dan één maand)
  • Pasfoto

Met het invullen van dit formulier schrijf je je in voor zowel antikraak als tijdelijke huurwoningen. Je hebt de grootste slagingskans om snel een woning te vinden.

Intakegesprek tijdelijke bewoners

Indien het aanmeldformulier volledig is ingevuld dan maken wij een afspraak met je voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over wat een tijdelijk woning inhoudt, onze regels en het verdere proces. Als die kennismaking prettig verloopt, kun jij je gelijk inschrijven voor antikraak en tijdelijke huur en in aanmerking komen om via Ad Hoc te wonen.

Bereikbaarheid na inschrijving als bewoner

Na de inschrijving verwachten we dat je goed bereikbaar bent. Vaak is de vraag naar woonruimte groter dan het aanbod, dus soms zal je even moeten wachten. Dit kan een dag zijn of soms een aantal maanden. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de kans dat we snel iets voor je hebben. Zorg in ieder geval dat je goed bereikbaar bent. Want dan kun je meteen in aanmerking komen!

Doorschuiven bewoners

Kennen we jou eenmaal als goede, verantwoordelijke bewoner bij Ad Hoc, dan heb je een streepje voor. Wij zetten ons graag voor je in, bijvoorbeeld wanneer het pand waar jij woont opgeleverd moet worden. Dan doen wij ons best om je ergens anders te plaatsen. Garanties bieden kunnen we niet, maar je wordt als goede bewoner wel bovenaan de wachtlijst gezet!

Privacy Statement

Ad Hoc hecht veel belang aan de bescherming van jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wij verwerken jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze. Door te klikken op versturen ga je akkoord met ons privacy statement. Hierin informeren wij je over de gegevens die we verwerken van onze gebruikers/klanten/relaties.

 

Naam & adresgegevens

*
*
*
*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter