Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc Innovatie

Ad Hoc Innovatie

Ad Hoc Innovatie Concepten zijn de meest voorkomende concepten die wij al jarenlang inzetten om leegstaand vastgoed optimaal te benutten. Daarnaast bieden wij ook concepten in diverse vormen ter bevordering van de leefbaarheid en sociale cohesie.

Ad Hoc Innovatie Concepten

Onze concepten

Eén van onze kernwaarden is dat wij vooruitstrevend willen zijn. Onze Innovatie Concepten zijn verfrissend en vernieuwend. Door deze unieke invulling denken wij graag out-of-the-box waardoor wij blijven innoveren.
Ad Hoc Samen

Ad Hoc Samen

Leefbaarheidsprojecten voor meer sociale cohesie

Ad Hoc werkt aan prettige en leefbare wijken. Een prettige wijk is goed voor haar bewoners: gaat het goed met de wijk, dan is de kans groot dat het ook met hen goed gaat. Ad Hoc ondersteunt mensen die zich actief willen inzetten voor hun wijk. Veel bewoners zijn gemotiveerd hier aan mee te willen werken en hebben daar goede ideeën over. Ad Hoc levert een bijdrage aan het sociaal maatschappelijk beheer van vooral herstructureringsgebieden. Juist daar staat de leefbaarheid onder druk.

Ad Hoc Zorg

Ad Hoc Zorg

Deelleegstand op maat

Extramuralisering in de zorg betekent meer (deel)leegstand. Een situatie die voor de bewoners vaak niet ideaal is: lege gangen, minder aanspraak en in het ergste geval zelfs een onbehaaglijk gevoel. Het is niet fijn om in een (half) leeg gebouw te wonen. Een nieuwe woonvorm kan uitkomst bieden. Ad Hoc neemt uw pand in beheer en neemt u de zorg voor het complex uit handen. Ad Hoc plaatst representatieve en verantwoordelijke gebruikers: bewoners die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Samen met u kiezen wij voor bewoners die affiniteit met zorg hebben en oprechte interesse tonen. 
Ad Hoc Pop-Up Shop

Ad Hoc Pop-Up Shop

Bijzondere Pop-Up mogelijkheden

De pop-up winkel maakt onderdeel uit van het hedendaagse retail landschap. Het concept Ad Hoc Pop-Up Shop wijst direct op de tijdelijke aard en heeft vele voordelen. Denk hierbij aan de (deel) oplossing voor de leegstand en de extra diversiteit in de winkelstraat die de Pop-Up Shops bieden.

Ad Hoc Pop-Up Shop geeft een nieuwe boost aan de winkelgebieden!

Ad Hoc Storage

Ad Hoc Storage

Tijdelijke opslagruimte

Heeft u ook te maken met leegstaande kantoren, scholen, verzorgingstehuizen of andere gebouwen? Wanneer de reguliere verhuur moeizaam verloopt of er is een andere reden voor leegstand dan kan een gedeelte van uw gebouw als tijdelijke opslagruimte een goede oplossing zijn.

Ad Hoc Parking

Ad Hoc Parking

Renderende parkeerterreinen

Ad Hoc beheert niet alleen leegstaande panden maar ook ongebruikte parkeervoorzieningen. Ad Hoc Parking biedt de oplossing voor leegstaande parkeervoorzieningen, daarmee biedt Ad Hoc extra inkomsten voor gebouweigenaren.

Ad Hoc Events

Ad Hoc Events

Unieke evenementen

Bijzonder vastgoed vraagt om bijzondere oplossingen. Eén van deze bijzondere oplossingen is events; evenementen zoals productpresentaties, trainingen of zelfs mediaproducties voor grotere projecten. Door een leegstaande locatie hiervoor te gebruiken blazen wij nieuw leven in uw vastgoed dat het verdient om (tijdelijk) weer in gebruik genomen te worden.

Enkele voorbeelden van mediaproducties: Misdaadserie Penoza en Moordvrouw, films Mannenharten en Alles is familie. Of een landelijke introductie van een nieuw product, bijvoorbeeld de introductie van de nieuwe Porsche Cayenne. 

Ad Hoc Concepten: deelleegstand

Deelleegstand in de zorg

De zorgsector is in beweging en daarmee het zorgvastgoed. Om de zorg in Nederland betaalbaar te houden en de kosten van de vergrijzing af te remmen, heeft de overheid de afgelopen jaren diverse maatregelen genomen. Omdat zorg minder vaak in een instelling mag worden gegeven, hebben zorgorganisaties minder ruimte nodig. Dreigend gevolg: leegstand van vastgoed. Leegstand was tot 2010 het probleem van de overheid, maar sindsdien zijn zorgorganisaties zelf verantwoordelijk voor hun vastgoed en de bijbehorende risico's. Heeft u deelleegstand in uw zorginstelling? Wij kunnen helpen!
Lees onze whitepaper

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter