Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Ad Hoc ontzorgt u als vastgoedprofessional. Ieder project is maatwerk, waarbij wij gebruik maken van meerdere producten om u volledig te ontzorgen bij leegstaand vastgoed.

Unieke werkwijze en additionele Producten

Volledige Ontzorging

Om u volledig te ontzorgen omtrent uw leegstaand vastgoed hebben wij een unieke werkwijze en een portfolio aan additionele producten ontwikkeld die complementair is aan onze oplossingen.
Zorgvuldige werving en selectie bewoners

Zorgvuldige werving en selectie bewoners

Ons uniek voordrachtsysteem kent een zorgvuldige werving en selectie van bewoners. Bewoners op basis van bruikleen kunnen alleen door bewoners voorgedragen worden die wij als representatieve bewoners kennen. Vervolgens screenen wij deze kandidaat persoonlijk bij een intakebijeenkomst, vragen wij naar de motivatie en voeren wij een creditcheck uit. Bij Tijdelijk Verhuur projecten hanteren wij de vastgestelde voorwaarden voor het Passend Toewijzen.

Eigen technische dienst

Eigen technische dienst

Ad Hoc beschikt over een eigen technische dienst. Zo zorgen wij ervoor dat wij snel en accuraat actie kunnen ondernemen als zich een technisch probleem voordoet in de panden die wij beheren. Wij werken volgens de gedragscode van onze opdrachtgevers en het Ad Hoc-protocol, waarin de regels zijn vastgelegd voor veilig werken (RI&E-protocol), werkkleding, te gebruiken materialen, werken op hoogte en werken met gevaarlijke stoffen of asbest.

Eigen juridisch team

Eigen juridisch team

Een team van juridisch specialisten zorgt voor een constante toetsing van al onze overeenkomsten op basis van de laatste wet- en regelgeving en jurisprudentie. Zij zijn ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de wet kraken en leegstand, leegstandsvergunningen en andere relevante leegstandsvraagstukken.
24/7 calamiteiten nummer

24/7 calamiteiten nummer

Onze regioteams zijn 365 dagen per jaar 24/7 telefonisch bereikbaar: tijdens kantooruren rechtstreeks en daarbuiten via onze nooddienst. Zij schakelen direct door naar de medewerker van het betreffende team die op dat moment piketdienst heeft. U krijgt dus altijd een medewerker van ons aan de lijn en is indien nodig binnen één uur op locatie.
Toezicht & Security oplossingen

Toezicht & Security oplossingen

Ad Hoc Toezicht & Security is uw VCA gecertificeerde partner voor mobiele tijdelijke beveiliging. Wij beveiligen snel, effectief en professioneel uw (bouw)terrein, (leegstaand) vastgoed of evenementenlocatie.
Tuinonderhoud en glasbewassing

Tuinonderhoud en glasbewassing

Is representativiteit van uw project of pand van groot belang? Ad Hoc kan u diverse diensten aanbieden waaronder glasbewassing, tuinonderhoud, controleren van hemelwaterafvoer. Zo wordt u volledig ontzorgt. 

Desgewenst aanvraag van vergunningen

Desgewenst aanvraag van vergunningen

Heeft u een vergunning nodig voor de tijdelijke verhuur van uw pand? Indien gewenst kunnen wij u adviseren bij de aanvraag of deze voor u aanvragen.

Incasso diensten

Incasso diensten

Om het beheer van uw leegstaand vastgoed compleet te maken, bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om incasso’s via ons te laten verlopen. Wij factureren, sturen aanmaningen en incasseren waar nodig. Indien gewenst kunnen wij ook betalingsregelingen treffen.

Transformatie advies

Transformatie advies

Wilt u advies over de mogelijkheden voor transformatie van uw pand? Wij delen graag onze ideeën met u.

Plaatsing statushouders

Plaatsing statushouders

Wilt u advies over de mogelijkheden voor het plaatsen van statushouders of een combinatie van statushouders en Ad Hoc bewoners? Wij adviseren u graag.

Onze producten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw leegstaand vastgoed?

Met onze producten Leegstandbeheer, Tijdelijk Verhuur en Toezicht & Security bieden wij veelzijdig leegstandbeheer aan. Diverse concepten vormen de gevarieerde invulling die wij in samenspraak vormgeven. Wij denken graag met u mee.
Meer informatie over onze producten

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter