Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Buurtbarbecue in Leiden tijdens Week tegen Eenzaamheid

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid hebben wij op 30 september een buurt barbecue georganiseerd in Leiden. Het was een geslaagde middag vol gezelligheid, heerlijk eten en het samenkomen van buurtbewoners.

Binnen onze gemeenschap moedigen wij bewoners altijd aan om zich in te zetten voor de buurt. Deze oproep heeft Simon Flanderhijn en Robin Bastiaan geïnspireerd om een buurt barbecue te organiseren. Hoewel het initiatief op zichzelf klein lijkt, heeft het de potentie om een grote impact te hebben op de saamhorigheid in de buurt.

Tijdens de barbecue werden buurtbewoners uitgenodigd om samen te komen en op informele wijze met elkaar in contact te komen. Het delen van een maaltijd creëert een ontspannen sfeer waarin mensen elkaar beter leren kennen. Dit zorgt ervoor dat men in de toekomst gemakkelijker met elkaar in contact kan komen en elkaar kan ondersteunen wanneer dat nodig is.

De buurt barbecue heeft laten zien dat wanneer we gezamenlijk werken aan de leefbaarheid in de buurt, iedereen prettig kan wonen. Het is belangrijk om te blijven streven naar een sterke gemeenschap waarin niemand zich eenzaam hoeft te voelen. Door regelmatig dergelijke initiatieven te organiseren, bevorderen we de sociale cohesie en versterken we de banden tussen buurtbewoners.

Wij willen Simon Flanderhijn en Robin Bastiaan bedanken voor hun inzet en het organiseren van deze buurtbarbecue. Hun kleine maar waardevolle initiatief heeft laten zien dat iedereen een rol kan spelen in het versterken van de saamhorigheid in de buurt.

Laten we samen blijven werken aan een leefbare en verbonden buurt, zodat niemand zich buitengesloten of eenzaam hoeft te voelen.

chevron-down