Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

De 7 grootste voordelen van antikraak wonen in Delfzijl

Ad Hoc beheert leegstaande gebouwen door heel Nederland. Van woningen, kloosters, herstructureringsprojecten en zelfs molens, je kunt het zo gek niet bedenken of wij beheren het! Eén van de plaatsen waar we veel leuke woonruimtes beschikbaar hebben is het Groningse Delfzijl. Delfzijl is een charmante plaats aan de noordkust van Nederland met een rijke geschiedenis. Hier zijn 7 goede redenen waarom antikraak wonen in Delfzijl voor studenten en jongvolwassenen een uitstekend idee is:

1. Natuurschoon
Delfzijl ligt in een groene omgeving en grenst aan de Waddenzee. Een perfecte plek dus voor een heerlijke wandeling langs de kust. Geniet van het prachtige uitzicht op de kustlijn en wie weet spot je een zeehond.

2. Betaalbaarheid
Antikraak wonen bij Ad Hoc is voordelig. Je krijgt veel woonruimte tegen lage lasten. Je hebt al een woonruimte voor een maandelijkse vergoeding van €190,- exclusief nutsvoorzieningen. Daar staat tegenover dat we van jou verwachten dat je een flexibele instelling hebt en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

3. Dicht bij Groningen
Delfzijl heeft een station en Groningen is met de stoptrein erg goed bereikbaar. Als inwoner van Delfzijl heb je daardoor makkelijk toegang tot de voorzieningen en mogelijkheden van een grotere stad. Vanaf het station ben je binnen het uur bij de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen en met de auto zelfs in een ruim half uur.

4. Wonen in bijzondere, unieke ruimtes
De woningen waar je terecht komt zijn over het algemeen ruimer en voordeliger dan een krappe studentenkamer in Groningen waar je de hoofdprijs voor betaald. Als antikraak bewoner in Delfzijl kun je dus genieten van lage woonlasten en toch relatief dicht bij Groningen wonen.

5. Rust & ruimte
Delfzijl is in vergelijking met grotere steden, rustiger en overzichtelijker. Dit kan gunstig kan zijn voor studenten die behoefte hebben aan een rustige omgeving om te studeren zodat ze zich goed kunnen richten op hun academische prestaties.

6. Veiligheid en Leefbaarheid
Delfzijl staat hoog aangeschreven als een veilige en leefbare stad. Dit draagt ​​bij aan het welzijn van de bewoners. Naast dat het een veilige stad is, is er ook het nodige te beleven. Zo zijn er diverse culturele attracties en historische bezienswaardigheden, zoals het Muzeeaquarium. Ook zijn er leuke horecagelegenheden, bioscoop, theater en een gezellig winkelcentrum.

7. Werkgelegenheid
Delfzijl heeft een opkomende economie, vooral in de maritieme en energiesector. Voor mensen die op zoek zijn naar werk en ondernemingskansen, kan deze stad veel te bieden hebben.

Kortom, antikraak wonen in Delfzijl biedt tal van voordelen, waaronder betaalbaarheid, ruimte en de mogelijkheid om te genieten van de natuur en cultuur van deze charmante stad. Wonen in Delfzijl biedt studenten de kans om in een betaalbare, rustige en veilige omgeving te studeren, terwijl ze toch toegang hebben tot de academische en professionele kansen die de studentenstad Groningen te bieden heeft. Veeg Delfzijl daarom zeker niet uit als woonplaats als je op zoek bent naar een unieke en voordelige woonsituatie in het noorden Nederland.

Bekijk hier het meest recente aanbod woningen in Delfzijl.

Interesse? Check of je aan alle voorwaarden voldoet en schrijf je dan eerst bij ons in.

chevron-down