Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Feestelijke opening Ad Hoccie Voorburg

In de week van “Oog voor Elkaar” hebben de we de handen ineen geslagen met de gemeente Leidschendam-Voorburg om het Ad Hoccie officieel te openen.

Ad Hoc stelt één van de ruimtes in het voormalige schoolgebouw aan de Van Horvettestraat in Voorburg beschikbaar aan buurtbewoners die elkaar hier kunnen ontmoeten en inspireren. Denk hierbij aan creatieve projecten waarvoor thuis niet genoeg ruimte is, daarvoor is het Ad Hoccie dé oplossing! De ruimte is gezellig ingericht met beschikbaar gestelde spullen uit de kringloopwinkel van Richard ter Horst.

Na de mooie woorden van Ad Hoc directeur Claudia Duinisveld heeft wethouder Astrid van Eekelen het Ad Hoccie officieel geopend door een lint door te knippen.

Tijdens deze opening kregen buurtbewoners de kans om onder het genot van een kop koffie de ruimte te verkennen en medebewoners te leren kennen. Er werden ideeën uitgewisseld over hoe de ruimte benut kan worden en er kwamen al veel goede ideeën voorbij; van een koffiemomentje, bingo, schildermiddag en nog veel meer. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en zijn blij om op deze manier een maatschappelijke toevoeging voor de buurt te kunnen zijn.

Wij willen iedereen die aanwezig was graag bedanken voor de fijne bijeenkomst.

chevron-down