Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Geslaagde opruim- en opfleurdag!

Afgelopen zaterdag, 15 juni, werd er in samenwerking met Rijswijk Wonen een opfleur- en opruimdag georganiseerd voor alle buurtbewoners en tijdelijke bewoners. De opkomst was goed en de ochtend was een groot succes.

Rijswijk Wonen had een aanhanger vol kleurrijke plantjes geregeld om de buurt mee op te vrolijken. De plantjes werden door de bewoners met veel enthousiasme ontvangen en direct geplant in de bloembakken. Dit zorgde voor een vrolijke en gezellige sfeer in de buurt.

Daarnaast had Ad Hoc een heerlijke koffiekraam neergezet, waar bewoners konden genieten van een lekker kopje koffie of thee. Dit bood gelijk een mooie gelegenheid om andere buren te leren kennen.

De opfleurdag was dus niet alleen goed voor de buurt, maar ook voor de onderlinge band tussen de bewoners. Ze gingen het gesprek met elkaar aan en leerde elkaar op een hele gezellige manier kennen. Samen zorgen we voor een prettige en leefbare buurt. Laten we hopen dat de buurt nog lang mag genieten van de opgefleurde straten en dat de zomer maar eindelijk mag gaan beginnen!

bewoners die fleurige plantjes aan het planten zijn
flyer van de opruim en opfleurdag van Ad Hoc en Rijswijk Wonen
buren die buiten met elkaar kletsen bij een koffiekar
koffiekar buiten op straat
chevron-down