Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Pallet Hacks

Snoeien doet Bloeien!

De lente is weer van start gegaan, een goed moment om je tuin of buitenplaats op te fleuren. Je kunt je tuin of buitenplaats al gezellig maken door creatief aan de slag te gaan met pallets. Pallets worden namelijk steeds populairder, dit komt doordat pallets goedkoop, duurzaam en erg veelzijdig zijn. Hieronder staan een aantal pallet hacks waar jij gebruik van kan maken:  

 • Maak een verticale tuin  
  Je hoeft voor een verticale tuin alleen maar een pallet tegen de muur te zetten of op te hangen. Hierna kun je verschillende bloemen en planten tussen de houten delen zetten en je bent klaar!  
 • Maak een loungebank  
  Door meerdere pallets op elkaar te stapelen kun je leuke tuinmeubels creëren zoals o.a. een loungebank. Er zijn zelfs speciale kussen ontworpen voor loungebanken die zijn gemaakt van pallets. 
 • Maak een fietsenrek  
  Een handige manier om je fietsen op te bergen is door ze te plaatsen in een fietsenrek. Door één pallet horizontaal neer de leggen en de ander verticaal op elkaar erop te leggen heb je al een fietsenrek! 
 • Maak plantenbakken in verschillende maten  
  Plantenbakken kun je in elk tuincentrum kopen. Maar het is veel leuker om je eigen plantenbakken te maken. Je hebt hiervoor eigenlijk alleen maar een zaag, hamer en wat spijkers nodig. 

Een leuke tip! Verf de pallets in verschillende leuke lentekleuren!  

chevron-down