Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Succesvolle Kick Off: Rijswijk Wonen

Op woensdag 12 juli organiseerden we een geweldig Kick Off-evenement voor een nieuw project in Rijswijk, georganiseerd door ons team Den Haag. Ons hoofddoel tijdens deze middag was om de huidige bewoners van deze wijk kennis te laten maken met onze diensten en aanpak.

Bij Ad Hoc Beheer zijn we verantwoordelijk voor het beheer van tijdelijke leegstand en bieden we tijdelijke woonruimtes aan. We begrijpen dat het van groot belang is dat de huidige bewoners van Rijswijk Wonen goed geïnformeerd zijn over de veranderingen die deze overgang met zich meebrengt. Daarom hebben we dit Kick Off-evenement georganiseerd.

Tijdens de Kick Off werden de bewoners hartelijk verwelkomd door onze vriendelijke medewerkers van het regiokantoor in Den Haag. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en gebak kregen de bewoners ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en met ons in gesprek te gaan. Ons team stond klaar om duidelijkheid te verschaffen over de diensten die we aanbieden en om eventuele onduidelijkheden op te helderen.

De middag was gevuld met een positieve en constructieve sfeer. We waren blij om te zien dat veel bewoners de gelegenheid aangrepen om hun ervaringen te delen en vragen te stellen. De Kick Off was een groot succes en heeft bijgedragen aan het creëren van duidelijkheid en vertrouwen bij de huidige bewoners. Bij Ad Hoc Beheer tonen we graag onze betrokkenheid bij de gemeenschap en zijn we altijd bereid om te luisteren naar de behoeften van onze bewoners.

Met deze Kick Off hebben we een belangrijke stap gezet in het opbouwen van een goede relatie met de bewoners van Rijswijk Wonen. Het is duidelijk dat we ons inzetten voor transparantie en een open communicatie, wat een solide basis biedt voor een succesvolle samenwerking tussen ons bij Ad Hoc, de huidige bewoners en Rijswijk Wonen.

chevron-down