Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Certificering Ad Hoc

Certificering Ad Hoc

De markt van leegstandbeheer is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het keurmerk is in het leven geroepen om vastgoedeigenaren, tijdelijke bewoners en ondernemers handvatten te geven bij het maken van hun keuze voor een kwalitatief goede leegstandbeheerder.

Keurmerk Leegstandbeheer en Lidmaatschap Branchevereniging

Om het Keurmerk Leegstandbeheer te mogen dragen moet een leegstandbeheerder voldoen aan een groot aantal regels en normen. De overheid onderschrijft het belang van het keurmerk door alleen nog maar samen te werken met leegstandbeheerders die het keurmerk dragen. Wij zijn trots op het feit dat wij al jarenlang van het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB) zijn voorzien. Ook is Ad Hoc nauw betrokken geweest bij de oprichting van de Vereniging Leegstandbeheerders Nederland (VLBN), tegenwoordig de branchevereniging, en zijn tot op heden actief lid. De VLBN bepaalt en bewaakt de kwaliteitsnormen binnen de leegstandbeheerbranche. Daarnaast is Ad Hoc de eerste leegstandbeheerder met een VCA-certificaat.

Testimonials

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

Totaal ontzorging

Een zeer open en proactieve samenwerking waarin je als organisatie met tijdelijk leegstaand vastgoed in zijn totaliteit geholpen wordt en geen zorgen hebt over dit vastgoed.

Vastgoed Manager, Bartimeus

VCA-certificering

Ad Hoc is de eerste leegstandbeheerder in het bezit van een VCA-certificaat. Dit betekent dat Ad Hoc voldoet aan alle geldende voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Onze oplossingen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw leegstaand vastgoed?

Met onze producten Leegstandbeheer, Tijdelijk Verhuur en Toezicht & Security bieden wij veelzijdig leegstandbeheer aan. Diverse concepten vormen de gevarieërde invulling die wij in samenspraak vormgeven. Wij denken graag met u mee.
Meer informatie over onze oplossingen

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter