Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Geschiedenis Ad Hoc

Geschiedenis Ad Hoc

Ad Hoc is in de jaren negentig ontstaan om het vastgoed van vastgoedeigenaren te beschermen tegen kraak en vandalisme. De eerste opdracht was een prachtig statig pand op het Lange Voorhout in Den Haag. Zo werd Ad Hoc in november 1990 één van de eerste leegstandbeheerders van Nederland. Vanuit Den Haag is Ad Hoc verder gegroeid. Vanwege de toenemende vraag naar leegstandbeheer heeft Ad Hoc in snel tempo tien regiokantoren geopend om een landelijke dekking te realiseren met regionale expertise, waardoor veel landelijke maar ook lokale vastgoedorganisaties voor Ad Hoc kiezen. Kortom; kwalitatief hoogwaardig Ad Hoc leegstandbeheer van uw vastgoed levert u minder risico's én meer rendement op.

Kernwaarden

Kernwaarden van Ad Hoc

Kernwaarden van Ad Hoc

Vakkundig

Ad Hoc investeert voortdurend in de kennis en kunde van medewerkers. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en vormen zij een volwaardige gesprekspartner voor haar stakeholders.

Integer

Ad Hoc staat voor integriteit. Dat betekent dat wij werken volgens vastgestelde betrouwbaarheidsregels en algemeen geldende normen en waarden.

Maatschappelijk betrokken

Ad Hoc is zich bewust van haar maatschappelijke rol. Tijdelijke bewoning en tijdelijke werkruimte van leegstaand vastgoed voegen waarde toe aan de samenleving.

Vooruitstrevend

Ad Hoc loopt voorop in marktkennis en gaat de komende jaren investeren in innovatie en kennisontwikkeling en dit delen met haar stakeholders.

Referentie

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

Naar grote tevredenheid

Sedert halverwege de jaren negentig beheert Ad Hoc tot onze grote tevredenheid de leegstaande panden van ABN AMRO.

Vastgoed Manager, ABN AMRO

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter