Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc aanwezig tijdens PROVADA met succesvolle VipVaart

Ad Hoc Nieuws

Ad Hoc aanwezig tijdens PROVADA met succesvolle VipVaart

Inleiding

Marktleider in leegstandbeheer vaart met professionals uit vastgoedbranche.

Den Haag, 01 juni

Nieuws

Wederom was leegstandbeheerder en marktleider Ad Hoc aanwezig met de nog altijd succesvolle Ad Hoc VipVaart tijdens de PROVADA, de grootste jaarlijkse beurs in de vastgoedbranche. Zo'n 40 prominente partijen uit de branche spraken met elkaar en met Ad Hoc over de trends, ontwikkelingen en toekomst van het vastgoed tijdens een unieke rondvaart. 

Ad Hoc VipVaart

Ook dit jaar was Ad Hoc weer aanwezig tijdens PROVADA met de nog altijd populaire VipVaart. Samen met zo'n 40 genodigden uit de vastgoedbranche werd er een boottocht gemaakt door de Amsterdamse grachten. Verwelkomd door Claudia Duinisveld, manager Ad Hoc, en onder het genot van een luxe lunch, was er volop gelegenheid tot netwerken op een unieke locatie. 

"De Ad Hoc VipVaart is inmiddels een begrip tijdens de PROVADA. Het is een unieke manier van netwerken, weg van de beursvloer. De ideale manier om tijdens deze drukke dagen met andere professionals uit de branche te spreken en ervaringen uit te wisselen", aldus één van de genodigden. 

Connecting the Future

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van het jaar. Professionals uit de vastgoedbranche kwamen op 30 en 31 mei en 1 juni 2017 samen om kennis uit te wisselen en te netwerken. Ook hier was Ad Hoc volop vertegenwoordigd met een vakkundig team van professionals om branchegenoten te ontmoeten en te spreken over hun visie op de toekomst van de vastgoedbranche. Dit gebeurde aan de hand van het thema 'Connecting the Future'. De branche ziet steeds meer slimme systemen verschijnen die het leven eenvoudiger maken. Om hier het beste uit te kunnen halen en deze systemen zelf toe te passen, is het voor vastgoedprofessionals belangrijk om de kennis hierover actueel te houden. De PROVADA was daarom bij uitstek de gelegenheid om bijeen te komen en te praten over de toekomst van de branche en de oplossingen van Ad Hoc. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter