Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc behaalt 10.000  likes op Facebook

Ad Hoc Nieuws

Ad Hoc behaalt 10.000 likes op Facebook

Inleiding

Het belang van een groeiende community voor vastgoedeigenaren.

Den Haag, 15 augustus

Nieuws

Op zondag 14 augustus 2016 heeft Ad Hoc op social media een bijzondere mijlpaal bereikt: 10.000 mensen volgen de Facebookpagina van Ad Hoc! Een verdubbeling van het aantal likes binnen een jaar. Daar zijn we trots op, want een actieve en enthousiaste community is niet alleen positief voor Ad hoc, maar ook voor onze opdrachtgevers.

In de afgelopen ruim vijfentwintig jaar heeft Ad Hoc een trouwe en actieve community aan bruikleners opgebouwd. Door actief en intensief de interactie op te zoeken, blijft deze groep groeien. Social media, waaronder Facebook, spelen hierbij een belangrijke rol. Middels deze kanalen onderhoudt Ad Hoc goed contact met haar huidige, toekomstige en potentiële bruikleners. Zij worden via onze Facebookpagina op de hoogte gehouden van het actuele aanbod en kunnen al hun vragen stellen en hun positieve ervaringen met de ruimtes en medewerkers van Ad Hoc delen.

Optimale invulling

De groeiende online community speelt een belangrijke rol bij de strenge werving- en selectieprocedure van Ad Hoc. De bruikleners krijgen op een gemakkelijke en toegankelijke manier meer informatie over een woon- of werkruimte. Tegelijkertijd maken we kennis met potentiële nieuwe bruikleners en kunnen we hen begeleiden van het eerste contact tot het vinden van de juiste ruimte en het afsluiten van een bruikleenovereenkomst.

Door de kennis die Ad Hoc opdoet vanuit haar social media kanalen, kunnen we snel schakelen bij inbeheernames en de panden voorzien van betrouwbare en representatieve bewoners of ondernemers. Dit is in het belang van de eigenaar, want een bewoond pand is een leefbaar pand en een leefbaar pand is gemakkelijker te verhuren of te verkopen. Daarnaast blijft de leefbaarheid van de wijk op peil en kunnen bezichtigingen ongestoord doorgaan. Door via social media het eerste contact te leggen met toekomstige en potentiële bruikleners, zorgt Ad Hoc voor een optimale invulling van het leegstaand vastgoed. Dus op naar de volgende 10.000 likes!

Heeft u leegstaand vastgoed en bent u benieuwd naar wat Ad Hoc voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en laat u adviseren. Benieuwd naar onze Facebookpagina? Klik hier om een kijkje te nemen.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter