Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc Doet Dag: samen met vrijwilligers werken aan een fijne leefomgeving

Ad Hoc Nieuws

Ad Hoc Doet Dag: samen met vrijwilligers werken aan een fijne leefomgeving

Inleiding

Het Haagse regiokantoor van Ad Hoc organiseerde vandaag haar Ad Hoc Doet Dag. Een wooncomplex van WVH (Woningbouwvereniging Hoek van Holland) werd opgezomerd. Dit deed Ad Hoc samen met haar bewoners en WHV.

Den Haag, 23 mei

Nieuws

Het Haagse regiokantoor van Ad Hoc organiseerde vandaag haar Ad Hoc Doet Dag. Een wooncomplex van WVH (Woningbouwvereniging Hoek van Holland) werd opgezomerd. Dit deed Ad Hoc samen met haar bewoners en WHV.

Ad Hoc beheert sinds 2018 voor WVH een wooncomplex in het centrum van Hoek van Holland. WVH heeft eind 2014 besloten de kleine, verouderde woningen in dit complex te slopen. Samen met Humanitas ontwikkelt WVH een nieuwbouwplan voor deze locatie. Met het tijdelijk beheer door Ad Hoc zorgt WVH dat de woningen tot de herontwikkeling een nuttige invulling hebben. Om het woonplezier voor de bewoners en de omwonenden te verhogen, werd tijdens Ad Hoc Doet samen met vrijwilligers gewerkt aan een verbetering van de uitstraling van het complex en een nog betere binding tussen de bewoners en de directe omgeving.

Na een centrale kick-off om 10.00 uur startten Ad Hoc met haar vrijwilligers en WHV met onder andere het beplanten van diverse bloembakken en het lappen van de ramen. Ook werd er aandacht besteed aan het doen van kleine technische klusjes. Tussendoor werd er gezamenlijk geluncht en uiteraard werd de dag feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.

Om van deze dag een succes te maken waren sponsoren onmisbaar. Deze zijn gevonden in de plaatselijke Albert Heijn die de lunch verzorgde, de Intratuin uit ’s-Gravenzande die de vele fleurige bloemen mede sponsorde en de gemeente Rotterdam die enkele grote plantenbakken aan de Rietdijkstraat leverde. Samen met hen was de Ad Hoc Doet Dag een groot succes!

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter