Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc en Woonforte tekenen samenwerkingsovereenkomst voor “Het Rode Dorp”

Ad Hoc Nieuws

Ad Hoc en Woonforte tekenen samenwerkingsovereenkomst voor “Het Rode Dorp”

Inleiding

Vorige week is de officiële samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Woonforte en Ad Hoc Beheer.

Den Haag, 03 december

Nieuws

Vorige week is de officiële samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Woonforte en Ad Hoc Beheer. 

In Alphen aan den Rijn vervangt woningcorporatie Woonforte ruim 170 huurwoningen door hetzelfde aantal gezinswoningen. Dit project “Het Rode Dorp” wordt in 3 fases opgedeeld en de unieke uitstraling van de wijk blijft dus behouden!

De huurders met een vast huurcontract krijgen de mogelijkheid om terug te keren naar hun eigen plek of naar de wijk. In de overgang van de vaste huurders en de start van de sloop zullen de woningen tijdelijk verhuurd worden door Ad Hoc Beheer.

Projectleider Dianca Berendsen van Ad Hoc: “We zijn erg enthousiast dat Ad Hoc de tijdelijke verhuur voor het project “Het Rode Dorp” mag verzorgen. Onder het motto “beter een goede buur dan een verre vriend” zullen de Ad Hoc bewoners o.a. contact leggen met hun buren en er zo voor zorgen dat het ook in de komende jaren voor iedereen prettig wonen blijft!”

Veel woningcorporaties in Nederland zetten Ad Hoc in om het leegstandbeheer en de tijdelijke verhuur van sloop- en renovatieprojecten te verzorgen. Ad Hoc zorgt ervoor dat er goede bewoners in de lege woningen worden geplaatst en dat de buurt veilig en beheersbaar blijft.

“Een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en het leefbaar houden van de woonwijken, dat is ons motto!” aldus Ad Hoc.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter