Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc lanceert nieuwe website

Ad Hoc Nieuws

Ad Hoc lanceert nieuwe website

Inleiding

Maak kennis met het 'one-stop-shop' pakket van Ad Hoc.

Den Haag, 20 maart

Nieuws

Ad Hoc Beheer heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe website. Ad Hoc staat voor vakkundig, integer, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevend leegstandbeheer. Een bekend uiterlijk, in een nieuw jasje. Met deze vernieuwde website komt het innovatieve en frisse imago van Ad Hoc beter tot zijn recht, ondanks dat zij al 30 jaar bestaansrecht hebben. Maak kennis met het ‘one-stop-shop’ pakket en de innovatie concepten om leegstaand vastgoed optimaal te benutten.

Op de nieuwe website geeft Ad Hoc u inzicht in mogelijke oplossingen voor uw leegstaand vastgoed. Denk aan onder andere leefbaarheidsprojecten, tijdelijke verhuur, deelleegstand op maat, Pop-Up campagnes en beveiligingsoplossingen. U kunt er lezen over onze vele samenwerkingen waar wij trots op zijn en er is uiteraard algemene informatie te vinden over Ad Hoc als organisatie.

De komende tijd wordt er verder gewerkt aan de interactieve website van Ad Hoc. Te denken valt aan uiteenlopende functionaliteiten en unieke inzichten ter bevordering van de samenwerkingen van
Ad Hoc. Met onder andere een uniek inlogsysteem, inzage van de status van projecten, actueel aanbod en nog veel meer.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website! www.adhocbeheer.nl.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter