Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc neemt deel aan NLdoet

Ad Hoc Nieuws

Ad Hoc neemt deel aan NLdoet

Inleiding

Samen met vrijwilligers werken aan fijne leefomgeving.

Den Haag, 07 maart

Nieuws

Leegstandbeheerder en marktleider Ad Hoc neemt op vrijdag 10 maart deel aan het populaire vrijwilligers evenement NLdoet. Een wooncomplex van woningbouwvereniging Reeuwijk in Waarder wordt opgeknapt. Dit doet Ad Hoc samen met vrijwilligers, waaronder statushouders en Ad Hoc-bewoners.

Vrijwilligerswerk voor betere leefomgeving

Ad Hoc beheert sinds 2016 voor Woningbouwvereniging Reeuwijk een wooncomplex in Waarder, waarin zowel statushouders als bewoners van Ad Hoc wonen. Om het woonplezier voor de Ad Hoc-bewoners en de statushouders te verhogen zorgt Ad Hoc tijdens NLdoet, samen met vrijwilligers, voor een verbetering van de uitstraling van het complex. Ook zorgt Ad Hoc voor een nog betere binding tussen de Ad Hoc-bewoners, statushouders en de directe omgeving. Ad Hoc hecht veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en tijdens NLdoet onderstreept Ad Hoc deze betrokkenheid.

Na een centrale kick-off om 10:00 uur start Ad Hoc met haar vrijwilligers met het beplanten van voortuintjes, het lappen van ramen en het schoonmaken van galerijen. Ook wordt er aandacht besteed aan het doen van kleine technische klusjes. Tussendoor wordt er gezamenlijk geluncht en uiteraard wordt de dag feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.

Sponsoren

Om van deze dag een succes te maken zijn sponsoren onmisbaar. Deze zijn gevonden in De Koning Hoveniers, Biodivers, Cemex Trescon en Plus Hoogendoorn Waarder. Door het sponsoren van klusmaterialen, zaadjes voor het planten van bloemen, schoonmaakmaterialen voor het lappen van ramen, wordt de NLdoet klus een groot succes!

NLdoet onderstreept het belang van vrijwilligerswerk en organiseert jaarlijks, samen met het Oranje Fonds, twee dagen in maart voor het uitvoeren van mooie vrijwilligersprojecten. Ad Hoc is er trots op om haar maatschappelijk betrokkenheid te tonen en neemt daarom dit jaar, in samenwerking met Woningbouwvereniging Reeuwijk, deel aan deze vrijwilligersactie van NLdoet.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter