Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc wint aanbesteding Pré Wonen

Ad Hoc Nieuws

Ad Hoc wint aanbesteding Pré Wonen

Inleiding

Uit een selectie van zeven presentaties en uiteindelijk drie inschrijvingen is Ad Hoc als beste partij gekozen door Pré Wonen.

Amsterdam, 08 augustus

Nieuws

Medio april 2018 nodigde Pré Wonen zeven leegstandbeheerders uit om een presentatie te geven en uit deze kandidaten werden vervolgens drie partijen uitgenodigd om een plan van aanpak in te sturen.

Ad Hoc is geëindigd op de eerste plaats! Het nieuwe project gaat na de zomer van start.

Ad Hoc zorgt voor de volledige ontzorging met betrekking tot het tijdelijke verhuur en leegstandbeheer van een sloop (en renovatie) project van 261 woningen en 176 garage boxen in Haarlem.

Directeur Ad Hoc Claudia Duinisveld: "We zijn enorm trots en enthousiast dat wij dit project voor Pré Wonen mogen verzorgen. We hebben veel ervaring met het beheer van grote complexen en vooral ook in Noord-Holland." Veel woningcorporaties in Nederland worden ontzorgd door Ad Hoc in het leegstandbeheer en de tijdelijke verhuur van sloop- en renovatieprojecten. De ervaring leert dat een goed geselecteerde doelgroep zelfs de dynamiek en leefbaarheid in een wijk kan verbeteren. We zorgen ervoor dat goed gescreende bewoners in de lege woningen worden geplaatst en dat de buurt veilig en beheersbaar blijft. "Een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en het leefbaar houden van de woonwijken, dat is ons motto!" aldus Duinisveld.

Over Pré Wonen:
Pré Wonen is een woningcorporatie met ongeveer 13.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede. We zijn een organisatie die mensgericht werkt en huurders een perspectief wil bieden. Vandaar onze missie: "Pré Wonen stelt mensen in staat een fijn thuis te creëren zodat zij van daaruit kunnen meedoen in de maatschappij."

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter