Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ad Hoc wint aanbesteding Woonstad Rotterdam

Ad Hoc Nieuws

Ad Hoc wint aanbesteding Woonstad Rotterdam

Inleiding

Uit een selectie van 5 inschrijvingen is Ad Hoc Beheer gekozen tot beste leegstandbeheerder voor Woonstad Rotterdam.

Den Haag, 27 maart

Nieuws

Uit een selectie van 5 inschrijvingen is Ad Hoc Beheer gekozen tot beste leegstandbeheerder voor Woonstad Rotterdam. Ad Hoc zorgt vanaf heden voor de volledige ontzorging met betrekking tot het leegstandbeheer en tijdelijke verhuur van sloop- en renovatieprojecten van Woonstad in geheel Rotterdam.

Ad Hoc is geëindigd op de 1e plaats en de raamovereenkomst van 3 jaar is inmiddels getekend. De eerste nieuwe projecten gaan vanaf begin april van start!

Woonstad en Ad Hoc zijn geen onbekenden van elkaar en werken al ruim 15 jaar samen. Eind vorig jaar liep de huidige raamovereenkomst met twee andere leegstandbeheerders af en werd er begin dit jaar door Woonstad opnieuw een aanbesteding uitgeschreven.

Directeur Ad Hoc Claudia Duinisveld: ‘’We zijn enorm trots dat wij weer de vaste partner van Woonstad mogen zijn. We hebben veel ervaring met het beheer van woonwijken en vooral ook in het Rotterdamse.” Vele woningcorporaties in Nederland worden ontzorgd door Ad Hoc in het leegstandbeheer en de tijdelijke verhuur van sloop- en renovatieprojecten.

De ervaring leert dat een goed geselecteerde doelgroep zelfs de dynamiek en leefbaarheid in een wijk kan verbeteren. We zorgen ervoor dat goed gescreende bewoners in de lege woningen worden geplaatst en dat de buurt veilig en beheersbaar blijft.

“Een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en het leefbaar houden van de woonwijken dat is ons motto!’’ aldus Duinisveld.

Woonstad Rotterdam behoort met ruim 57.000 woningen en 3.000 eenheden overig vastgoed in beheer tot de belangrijkste huisvesters in de stad Rotterdam. Een echte stadscorporatie die uitsluitend actief is in Rotterdam.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter