Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Per september 2017 is Claudia Duinisveld officieel benoemd tot Directeur Ad Hoc Nederland

Ad Hoc Nieuws

Per september 2017 is Claudia Duinisveld officieel benoemd tot Directeur Ad Hoc Nederland

Inleiding

Claudia Duinisveld opnieuw aan het roer.

Den Haag, 20 september

Nieuws

Ad Hoc is sinds 1990 een begrip in de vastgoedwereld.

Met bewezen succesvolle producten als Leegstandbeheer, Tijdelijk Verhuur en Toezicht & Security ontzorgt Ad Hoc haar opdrachtgevers. Van kantoorgebouw tot klooster, van flatgebouw tot bedrijfshal, zelfs windmolens! Je kunt het zo gek niet bedenken of Ad Hoc beheert het!

Claudia Duinisveld is al vanaf 1998 verbonden aan de organisatie en heeft de afgelopen jaren diverse Managementfuncties bekleed. Claudia over haar nieuwe functie:

"Met veel plezier en passie sta ik weer aan het roer en willen wij ons in een hoog tempo verder ontwikkelen tot een 'one stop shop' voor onze opdrachtgevers. Ik ben dan ook enorm trots dat veel landelijke, maar ook lokale vastgoedorganisaties voor Ad Hoc kiezen. Een landelijke dekking met lokale kennis!

Ik deel dan ook graag vol enthousiasme mijn 20 jarige kennis en kunde over leegstandbeheer met het hele Ad Hoc team!"

Kortom; kwalitatief hoogwaardig Ad Hoc leegstandsbeheer van uw vastgoed levert u minder risico's én meer rendement op.

Over Ad Hoc

Ad Hoc is al meer dan 25 jaar marktleider in leegstandbeheer en is met 10 regiokantoren in de grote steden van Nederland perfect in staat om haar opdrachtgevers professioneel te bedienen. Het fundament van onze organisatie is in de afgelopen vijfentwintig jaar echter niet alleen gebouwd door onze producten, maar ook door onze vakkundige medewerkers. Onze regioteams kenmerken zich door hun enthousiasme, korte lijnen, snelle besluitvorming, klantgerichtheid, humor en gezelligheid.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter