Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

De politie kiest voor Ad Hoc

Ad Hoc Nieuws

De politie kiest voor Ad Hoc

Inleiding

Uit een selectie van inschrijvingen is Ad Hoc gekozen tot geschikte leegstandbeheerder voor het beheer en de bescherming van leegstaande panden van de politie.

Den Haag, 06 juli

Nieuws

Uit een selectie van inschrijvingen is Ad Hoc gekozen tot geschikte leegstandbeheerder voor het beheer en de bescherming van leegstaande panden van de politie.

Betrouwbare partner
De politie heeft landelijk diverse panden in eigendom. Het komt voor dat deze enige tijd leeg staan. Hiervoor zocht de politie naar betrouwbare en integere partijen die het beheer en de bescherming van deze panden kan verzorgen. De keuze is onder andere gevallen op Ad Hoc.

Ad Hoc zorgt voor de volledige ontzorging met betrekking tot het leegstandbeheer van deze bijzondere panden. Dankzij de landelijke dekking van Ad Hoc en haar 10 regionale kantoren is een zorgvuldig beheer en snel schakelen mogelijk voor de brede politie vastgoedportefeuille in Nederland.

Deze samenwerking tussen de politie en Ad Hoc is door middel van een raamovereenkomst voor een langere periode vastgelegd.

Extra gescreende bewoners/ondernemers
Bij het vastgoedbeleid van de politie gaat het om panden met een bijzonder karakter. Ad Hoc zorgt er voor dat zorgvuldig gescreende Ad Hoc bewoners/ondernemers in de lege panden worden geplaatst. Deze bewoners/ondernemer zorgen ervoor dat de panden worden beschermd.

Ad Hoc maakt bij haar screening van bewoners/ondernemers gebruik van een extra mogelijkheid om de betrouwbaarheid te toetsen. Met het ontsluiten van verschillende bronnen wordt een betrouwbaar risicoprofiel van de kandidaat opgesteld. Alleen bewoners/ondernemers met een laag risicoprofiel én die voldoen aan alle eisen worden geplaatst. Met deze werkwijze is Ad Hoc een betrouwbare partner voor de politie.

Ad Hoc kijkt uit naar een mooie samenwerking!

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter