Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Gemeente Utrecht continueert samenwerking met Ad Hoc Beheer

Ad Hoc Nieuws

Gemeente Utrecht continueert samenwerking met Ad Hoc Beheer

Inleiding

Sinds 2019 wordt het leegstaande vastgoed van de Gemeente Utrecht voorzien van tijdelijke invulling door Ad Hoc. Nu, twee jaar later, zijn wij enorm trots dat we het komende jaar wederom het leegstaande vastgoed mogen voorzien van tijdelijke invulling.

Den Haag, 15 april

Nieuws

Door middel van deze aanbesteding zocht de gemeente Utrecht een partij die voor haar het leegstandbeheer optimaal kan organiseren. Het doel hierbij is om het tijdelijk leegstaand gemeentelijk vastgoed veilig te stellen en zo goed mogelijk maatschappelijk te benutten. Utrecht is een stad die bruist van het initiatief en waar ruimte schaars is en Ad Hoc brengt de vraag naar betaalbare (werk)ruimte en het aanbod op een professionele manier bij elkaar door hier een tijdelijke invulling aan te geven.

Door de tijdelijke invulling in het leegstaande vastgoed willen wij de creatieve en culturele sector, alsmede wijkinitiatieven en sociaal maatschappelijke organisaties een podium bieden om hun maatschappelijke meerwaarde in de praktijk te kunnen brengen.

Bekijk de video voor een uniek inkijkje hoe de initiatieven in de praktijk, áchter de schermen, invulling geven aan de locaties.

Video

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter