Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Gemeente Utrecht kiest voor Ad Hoc

Ad Hoc Nieuws

Gemeente Utrecht kiest voor Ad Hoc

Inleiding

Uit een selectie van vele inschrijvingen is Ad hoc Beheer gekozen tot dé leegstandbeheerder voor de Gemeente Utrecht.

Den Haag, 15 mei

Nieuws

Uit een selectie van vele inschrijvingen is Ad hoc Beheer gekozen tot dé leegstandbeheerder voor de Gemeente Utrecht. 

Wethouder Victor Everhardt en Directeur Ad Hoc Claudia Duinisveld hebben vandaag de raamovereenkomst voor minimaal twee jaar getekend. Dit officiële, feestelijke tekenmoment vond plaats bij Fort Lunet I. Sinds 1 mei jl. is deze bunker een broedplaats voor creatieve partijen in de muziek, film en animatie. Vele maatschappelijke en culturele initiatieven krijgen tijdens het tekenmoment de gelegenheid om zich te presenteren aan alle genodigden onder het genot van een hapje en drankje.

Het doel van de aanbesteding was om tijdelijke leegstand van gemeentelijk vastgoed veilig te stellen en zo goed mogelijk maatschappelijk te benutten. Ad Hoc is voor minimaal twee jaar de leegstandbeheerder voor de Gemeente Utrecht. Verschillende initiatieven worden geplaatst om de juiste dynamiek en het hoogst mogelijke maatschappelijke rendement te bereiken op elke locatie. Wethouder Victor Everhardt: “In Ad Hoc hebben we een goede partner gevonden. Fort Lunet 1 is weer van de stad, met een mooie maatschappelijke invulling.”

Op het selectie criterium “zoveel mogelijk huisvestingsmogelijkheden creëren voor sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven” scoorde Ad Hoc het hoogst. De afgelopen jaren hebben zij aansprekende projecten gerealiseerd met een maatschappelijke impact op de stad of de wijk. Te denken valt aan het project van de scholen van de Winterboeidreef, Grote Trekdreef en de voormalige peeskamertjes aan Hardebollenstraat. Hierbij speelde kunst en cultuur de hoofdrol, waarbij een tiental initiatieven een plek hebben gekregen.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter