Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Lokale betrokkenheid verenigt jong en oud

Ad Hoc Nieuws

Lokale betrokkenheid verenigt jong en oud

Inleiding

Ad Hoc Den Haag heeft afgelopen vrijdag een Pannenkoekendag georganiseerd voor de bewoners en medewerkers van Florence in Rijswijk.

Den Haag, 27 september

Nieuws

Ad Hoc Den Haag heeft afgelopen vrijdag een Pannenkoekendag georganiseerd voor de bewoners en medewerkers van Florence in Rijswijk.

Zorginstellingen kampen steeds vaker met leegstand en daarom zijn Florence en Ad Hoc Beheer een samenwerking aangegaan. Een aangrenzend deel van het expertisecentrum in Rijswijk stond leeg. In dit centrum wordt onder meer revalidatiezorg aangeboden, waar cliënten kortdurend kunnen wonen. Als passende oplossing zijn er Ad Hoc bewoners geplaatst die affiniteit met de zorg hebben en zich graag inzetten tegen de eenzaamheid onder ouderen.

Om de bewoners van zowel Florence als Ad Hoc met elkaar te verbinden, is er een Ad Hoc Pannenkoekendag georganiseerd. Meerdere bewoners via Ad Hoc hadden zich aangemeld als vrijwilliger om de pannenkoeken te bakken. Op deze gezellige middag konden de tijdelijke bewoners, medewerkers van Florence en de Ad Hoc bewoners elkaar op deze manier beter leren kennen. Lokale betrokkenheid zorgt tenslotte voor een fijne leefomgeving. Zo heeft de lokale Albert Heijn aan de Kerklaan ook bijgedragen aan deze dag: de producten werden gesponsord, zodat de bewoners op de verschillende soorten pannenkoeken konden worden getrakteerd.

Paul Slijpen Manager Services van Florence is erg te spreken over de samenwerking: "Sinds een paar maanden werk ik samen met Ad Hoc. De samenwerking en communicatie verlopen bijzonder prettig, ook met de Ad Hoc’ers die nu onze buren zijn. Ik vind het erg leuk, dat onze cliënten getrakteerd worden op pannenkoeken. Dit verenigt jong en oud en is een opstap naar nog meer gezamenlijke evenementen."

Sinds de start van onze samenwerking hebben een aantal Ad Hoc bewoners naast hun studie een bijbaan bij Florence. Dit is een mooie, maatschappelijke ontwikkeling waar wij trots op zijn.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter