Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Ondernemers organiseren buurtinitiatief Hardebollenstraat

Ad Hoc Nieuws

Ondernemers organiseren buurtinitiatief Hardebollenstraat

Inleiding

Veel belangstelling voor ondernemersruimtes.

Den Haag, 29 juli

Nieuws

Op donderdag 28 juli 2016 organiseerden de creatieve ondernemers van de Hardebollenstraat in Utrecht een buurtbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst konden de buurtbewoners kennismaken met hun nieuwe creatieve buren en kregen zij zo een unieke kans om de voormalige peeskamertjes van binnen te bekijken.

Veel belangstelling

De belangstelling voor het initiatief van de ondernemers van de Hardebollenstraat was groot; zo'n 17 ondernemers en 30 bewoners kwamen samen om elkaar beter te leren kennen. De buurtbewoners konden de nieuw ingerichte werkruimtes van binnen bezichtigen en werden getrakteerd op een show van de comedy club. Ook waren er diverse exposities en kon men met elkaar in gesprek bij de koffie- en ijscobar.

"Het was een heel gezellige middag. Leuk om zo de onderburen te leren kennen en vooral om te zien hoe de ondernemers de ruimtes hebben ingericht. Het ziet er hartstikke netjes uit!", aldus één van de buurtbewoners tijdens de bijeenkomst.

Ook Ad Hoc, beheerder van de ruimtes, was aanwezig tijdens de buurtbijeenkomst, om de ervaringen van de bewoners en ondernemers te peilen.

Erik Kouwenberg, Accountmanager Ad Hoc Utrecht vertelt: "Er hangt een positieve sfeer in de straat. Zowel de bewoners als de ondernemers zijn enthousiast over de bijeenkomst en je ziet dat er leuke contacten zijn gelegd. Dit draagt enorm bij aan de leefbaarheid en uitstraling van de wijk."

Een levendige straat

De voormalige peeskamertjes aan de Hardebollenstraat zijn sinds afgelopen juni eigendom van de Gemeente Utrecht en zijn tijdelijk in beheer van Ad Hoc. De samenwerking tussen de Gemeente Utrecht en Ad Hoc beperkt de leegstandrisico's en zorgt voor meer levendigheid in de directe omgeving. De ruimtes worden aangeboden op basis van bruikleenovereenkomsten en zijn in gebruik van ondernemers die werkzaam zijn in de creatieve sector, waaronder grafisch ontwerpers, kunstenaars en cabaretiers.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter