Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Succesvolle deelname Ad Hoc aan NLdoet

Ad Hoc Nieuws

Succesvolle deelname Ad Hoc aan NLdoet

Inleiding

Vrijwilligers overladen met enthousiaste reacties van pandeigenaar en buurtbewoners.

Den Haag, 14 maart

Nieuws

Op vrijdag 10 maart 2017 toonde leegstandbeheerder en marktleider Ad Hoc haar maatschappelijke betrokkenheid met haar deelname aan het populaire vrijwilligers evenement NLdoet. Het enthousiaste team van vrijwilligers bestond uit Ad Hoc-medewerkers, vergunninghouders, Ad Hoc-bewoners en medewerkers van de pandeigenaar. Samen staken zij de handen uit de mouwen om een wooncomplex in Waarder op te zomeren.

Het wooncomplex is eigendom van woningbouwvereniging Reeuwijk waar Ad Hoc een goede relatie mee koestert. NLdoet is de uitgelezen kans om een extra bijdrage te leveren aan de maatschappij. Tijdens de succesvolle dag heeft de grote groep vrijwilligers gezorgd voor een verbetering van de uitstraling van het wooncomplex en haar omgeving. Het doel van de dag was het verhogen van het woonplezier voor de vergunninghouders en de Ad Hoc-bewoners en daarbij zorgen voor een nog betere binding tussen de bewoners en de directe omgeving. De enthousiaste vrijwilligers hebben tijdens deze dag onder andere ramen gelapt, bloemen gepoot in plantenbakken, onkruid gewied en het terras aangepakt door de tegels opnieuw te leggen en nieuw meubilair van steigerhout gemaakt.

Het aanstekelijke enthousiasme van de vrijwilligers bleef niet onopgemerkt. Buurtbewoners rukten uit om te helpen bij het klussen en om de vrijwilligers te overladen met bemoedigende en positieve reacties. Na afloop van het klussen werd de dag afgesloten met een geslaagde borrel op het vernieuwde terras. De dag was voor alle betrokkenen een succes.

Gezamenlijk succes

De deelname van Ad Hoc aan NLdoet werd een gezamenlijk succes door de sponsoring van diverse partijen: Plus Hoogendoorn Waarder, De Koning Hoveniers, Biodivers en Cemex Trescon. Deze onmisbare sponsoren hebben gezorgd voor de benodigde materialen, een smakelijke lunch en veel extra handen voor het uitvoeren van alle klussen. Samen met woningbouwvereniging Reeuwijk en alle sponsoren kan Ad Hoc terugkijken op een succesvolle en actieve dag.

Een levendige straat

Het wooncomplex in Waarder is eigendom van woningbouwvereniging Reeuwijk en is sinds 2016 in beheer bij Ad Hoc. De samenwerking tussen de woningbouwvereniging en Ad Hoc beperkt de leegstandsrisico's en zorgt voor meer levendigheid in de straat en de directe omgeving. Met dit evenement en deze vorm van tijdelijke invulling laat Ad Hoc zien dat zij naast het beheer van leegstaand vastgoed ook een helder maatschappelijk doel heeft.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter