Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Tijdelijk huren in Oldebroek

Ad Hoc Nieuws

Tijdelijk huren in Oldebroek

Inleiding

Als allereerste Ad Hoc-bewoner van dit project verhuist Fenna naar een woning mét tuin. Een mooie stap op de lastige woningmarkt.

Nederland, 23 december

Nieuws

Tijdelijk huren in Oldebroek

 Als allereerste Ad Hoc-bewoner van dit project verhuist Fenna naar een woning mét tuin. Een mooie stap op de lastige woningmarkt.

Omnia Wonen is eigenaar van 27 sociale huurwoningen en 1 aangekochte woning gelegen aan de Spronksweg en Hollanderstraat in Oldebroek. De woningen staan op de planning om gesloopt of gerenoveerd te worden. In afwachting van deze werkzaamheden worden de woningen via Ad Hoc verhuurt op de grond van tijdelijke huurovereenkomsten die vallen onder het regime van de Leegstandwet. “Voor dit project ging de voorkeur uit naar mensen die een verbinding hebben met deze omgeving en ik werk momenteel in Oldebroek”, legt Fenna uit.

Fenna verhuist van haar studentenkamer naar een ruime tussenwoning met 3 slaapkamers aan de Spronksweg. “Na mijn afstuderen wilde ik niet meer in een studentenflat wonen, bovendien mocht dat ook niet meer’’, aldus Fenna. ‘’Zoals iedereen wel weet is de huizenmarkt erg krap op het moment en ben ik tijdens mijn zoektocht met Ad Hoc in aanraking gekomen. Op dit moment ben ik nog niet in staat om een huis te kopen, daarom zien ik het tijdelijk huren via Ad Hoc als perfecte opstap’’.

Bij het wonen op basis van tijdelijke verhuur heeft de bewoner de garantie er minimaal 6 maanden te kunnen wonen. Langer kan het altijd worden, dit is afhankelijk van de plannen van de pandeigenaar. Als bewoner weet je minimaal 3 maanden van tevoren wanneer het contract afloopt. ‘’Hier kan ik voor een langere periode wonen in een pand dat anders leeg zou komen te staan. Dat is voor mij fijn, maar ook voor de omgeving. Op deze manier kan ik genieten van een prachtig huis maar ook iets terugdoen voor de wijk’’.


 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter